- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat78
őstag
Hali!
TT riing-ről vélemények,tapasztalat?(120-140 is érdekes lehet)"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Igazából egy 140-es slim radira kéne valami.Bármi ami nem akasa vagy corsair...Van itthon elfekvőben egy enermaxom,csak a színe nem passzol a rendszerhez,házhoz.Egy enermax cluster uccl14...csak a fehér nem jó nekem Emiatt mondok le az NB eloop-rol is.Aerocool ds-t néztem még,többi radin az van(tudom,hogy arra nem ajánlott )Viszont a 140-es már gyengének tűnik belőle.
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Azt nem néztem.Bár egy darabról lévén szó,lehet letesztelem a tt riing-et.Pirosban passzol is
Wing boost 2 mennyiben jobb?Ide lehet,hogy kicsit off,bár kapcsolódik valamilyen szinten:fontos,hogy halk legyen,azért csináltam vízhűtést,amit elég rendesen nem apróztam el(360x45,240x45 és egy 140x30 lesz bele még,mert elfér )Szóval,mivel csak a proci és a vga van hűtve,kicsit talán overkill a cucc Cserébe minden venti gyakorlatilag minimumon megy a radikon.A házba befelé 140-es pure wingsek(3db) és egy 120-as phobya eloop dolgozik."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Na,ezt jó tudni,akkor keresek azt....pirosban,ha létezik
Switch 810-em van...komolytalannak azért nem nevezném..
Viszont 2 360-ast faragás nélkül nem tudnék bele rakni.Plusz ragaszkodom az előlapi csilli-villi cuccaimhoz Így marad hátra a 140-es.Felűlre beférne a 420 is....de az ventikkel együtt már komoly érvágás lenne....Asszony sztem kibaszna vele együtt már
Igaz,gondolkodom némi átalakításon,készülget is lassan,de azt hiszem több,nagyobb radi már talán fölösleges lenne(nem tervezek 3-4 vga-t )
Aerocool ds-eket érdemes lecserélni?Bár már azt hiszem írtam vizes topicban,hogy akasa után megváltás volt a hangja,cserébe viszont nem lett melegebb a rendszer...Vagy csak minimálisan.Gondolom azért van összefüggés ebben az esetben a radik mérete és a teljesítmény között,de én igazából nem buktam a dolgon hűtésben."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 6 db ventilátor egyben
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Akciós ventik / Arctic / Corsair LL 140 / Asus TUF 120mm
- 3 db beépítethető RGB ventilátor
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair ML120 RGB ELITE WHITE 1DB ARGB Ventilátor
- Lian-Li UNI FAN TL LCD Reverse Blade 3 120mm szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest