- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Shane83 #31078 üzenetére
A coil whine terheléstől független dolog. Nekem például a telefontöltő tud cincogni, ha már feltöltötte a telefont, azonban amíg tölt, tökéletesen néma.
És ha cincogás közben megütögetem a tápot vagy elfektetem az álló gépházat az oldalára, abba szokta hagyni. Ezért nem gondolnám, hogy a Ti általatok említett coil whine jelenségről lenne szó. Vagy rosszul gondolom?
A coil whine oka, hogy egyes tekercsek vezetékei elkezdenek rezonálni adott frekvenciát. Azzal, hogy megütötted a tápot vagy az oldalára fordítottad a gépházat, éppenséggel kibillenthetted az addig önmagában "stabilan" rezonáló rendszert az egyensúlyi állapotból, aminek hatására megszűnt a rezgés.Kapcsold át a tápot félpasszív módba, így alacsony terhelésnél nem fog működni a ventilátor (a hozzászólásod alapján nálad alacsony terhelésnél is jelentkezik). Ha akkor is cincog, akkor nem a tápventilátor okozza. Ha nem jön elő kellően hosszú teszt időszak alatt, akkor mégis a ventilátor a bűnös.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
- 6 db ventilátor egyben
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest