- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
Ha minden kamera az NVR POE portjaiba van kötve akkor saját dhcp-n vannak. Viszont ezzel kapcsolatban eszembe jutott, elképzelhető, valamilért nem kapnak elég feszt a kamerák, és leállnak.
Ha van rá lehetőséged ki kellene próbálni mi történik ha switchen keresztül ONVIF-en kapcsolódnak a kamerák.[ Szerkesztve ]
-
vacs
Topikgazda
A topikban a visszajelzések alapján legalább 15-20 ember vett már Annke rendszert (+ a többiek, akik nem írnak semmit róla), de még senki nem említett hasonló hibát!
Mondjuk ez téged most nem vigasztal, de szerintem nálad lesz valami hiba.
Esetleg írj a supportnak is, hátha tudnak tipped adni!maxika2004:
Szerintem ne akard átállítani, mert jobb a H265!
Nézz youtube videókat!(^)(>.<)(^)
-
Marci112233
addikt
Volna egy kérdésem. A képen nem látom, így kérdezem pontosan hol nézed és éred ezt el?
Nekem H800-as szettem van 5 kamerával és ránéznék én is.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Marci112233
addikt
Köszönöm! Ránéztem gyorsan és eddig ilyet nem találtam. Viszont ha válaszol a support, mert érdekel, és ha netán nálam is előfordulna jó lenne előre tudni miért is van és mi a megoldása.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
4D4M
aktív tag
Facepalm ON:
Regarding this issue, may we confirm if you have set up the motion detection recording plan or 24/7 recording plan for your N48PAW system?
If you have set up the motion detection recording plan, please note that the system will only record the motions.
If you have set up a 24/7 recording plan, we advise you can restore the system to the factory setting and then set up the recording plan as the article below to test if the issue persists.
(elküldtem az összes érvényben lévő beállítást is csatolva)
...mit teszel ma, ami holnap is számít ?
-
sambenez
addikt
Teljesen hiszen a felvételen csak a fekete maszk látszik.
Mondjuk amióta bedobáltak a kutyáimnak húsokat, meg tejes dobozt, különösebben nem érdekel senkinek a nyomora, mert kilát a kamera az utcára. Persze tudom a hatóságokat meg az én nyomorom nem fogja érdekelni adott esetben.
[ Szerkesztve ]
-
hevepapa
senior tag
Vékony jég az is Egy ügyvédi blogban hasonlóra ezt írja:
"A bíróság konkrét ügyben meghozott ítéletében kimondta, hogy ha a kamera látószöge átnyúlik a telekhatáron, akkor jogsértő az olyan területvédelmi gyakorlat, mely térben és időben is ellenőrizhetetlen megfigyeléssel gyakorol behatást a szomszéd ingatlanra úgy, hogy emellett ráadásul képfelvétel készítésének lehetősége is fennáll."
https://drabrok.hu/kamera-a-szomszedban/Kiegészítés: a szoftveres maszkolásba simán bele lehet kötni, mert attól a "képfelvétel készítésének lehetősége fennáll"
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
-
Marci112233
addikt
Sorry, félrement.
Kicsit fáradt voltam és elnéztem kinek is válaszolok.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
sambenez
addikt
A 4 napja linkelt FW nem jó neked?
-
kunberci
senior tag
Simán elrejteni nem tudod (ha kerítésfalra menne).
Mindenképp raknék kis dobozt.
Oda is simán lehetne POE-n küldeni a táplálást.
Ez ilyen erősített doboz:
[link]
Bár a felső kis csavarok nem valók semmire.
Teszel a hátuljába 8-as tiplit, meg a tiplihez csavart, (én 4.5x50-est faforgácslap csavart szoktam tenni).
Ezt felrakod a kerítésfalra és a kötéseket ebbe rakod, a doboztetőre meg felfúrod a kamerát.
Van nem is egy olyan kamerám a telibe kapja az égi áldást, de még nem volt gond.
Mondjuk saját tapasztalatból az aljára a tömszelence mellett van két 5mm-es lyuk. Inkább kifelé jöjjön a víz, mint felteljen a doboz.[ Szerkesztve ]
-
kunberci
senior tag
Szépen a gyémántvágóval az egyik felére csinálnék egy 11x11-es vágást. Ide tennék be egy stafni fát, amit betonozás után ki lehetne szedni.
Ide raknám a kötődobozt színtbe, a hátulját meg menetes szárral, vagy tiplivel rögzíteném, amelyik szimpatikusabb.
Létezik fém doboz is, mondjuk "jó olcsó".
[link]
Legalább egy 100-100-as dobozban kell gondolkodni, hogy a vízmentes kötés átlóba azért szépen elférjen. A tetőhöz azért majd hozzá kell férni, ha ne adj Isten, bármi gond lenne.
Amennyiben meg már kész a kerítés, akkor meg sok kicsi lyukat fúrnék egymás mellé, és óvatosan kitördelném, kivésném. -
vacs
Topikgazda
Akkor ajánlom figyelmedbe LifeHackster és The Hook Up youtube csatornákat!
(^)(>.<)(^)
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest