- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Erről a kameráról mi a véleményetek -- 4100 Ft-ot megérhet? Hunyorítva nézve még csak nem is noname...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
hzsolee
őstag
-
-
retimokus
csendes tag
sziasztok,nekem is van egy általam "megoldhatatlan" csatlakozási probléma.Van egy 6-7 éves
Levelone fcs 5030 IP kamerám amit hosszu idő ota használok belsőhálózaton és távoli eléréssel
minden probléma nélkül.Most vásároltam hozzá egy 8 csatornás NVR-t,ami ,minden próbálkozásom ellenére
sem látja a kamerát amely nem onvif-es.Minden cimzés rendben,egy hálózaton van a három eszköz.Megpróbáltam az rtsp lehetőséget is,az NVR tudja a menüje szerint.VLC player-ben leteszteltem
az rtsp sort--működik.Kézzel beirva az NVR-be ,sajnos nincs kép.tanácstalan vagyok,segítséget kérek..
köszönöm -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
[erre] tud valaki biztos infóval szolgálni,mert megrendelnèm valamelyiket amelyik ajánlott és tuti jó?!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz bigrock #4710 üzenetére
Szia!
Köszi az infót...olyat találok is hogy rp-sma male-female kábel....De RG316 kabel van megnevezve mellé nem H155......sőt ilyen h155-öt nem is találok?!...balek vagyok azt hiszem
Tudnál linket vagy segítséget adni?206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
törölt tag
sziasztok!
egy régi androidos telefont raktok az ablakba
ezt az alkalmazást :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ichano.athome.camerarátölteni, és már kész is a kamera
a kék színű app az a vevő-re kell
a piros meg amelyiken majd nézni szeretnéd a kamerát.qr kod-al kell összehangolni a régi mobilt a nálad lévő mobiltelefonnal
ez email riasztást, és video felvételt is csinál sd kártyára.
sőt ha leáll a telefon akkor újraindul, sőt megy mobilinternetről is, és akkumulátoros -
Stan648
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy ip kamerát? Egy 5*4 méteres szobát kéne megfigyelnie.
Követelményeim:
-legalább hd felbontású
-wifi-s legyen
-tudjon sd kártyára felvenni
-legyen mozgásérzékelője
-elég ha beltéri
-legyen olcsó
-h.264 tömörítést támogassaÉn sokat keresgéltem és Tenda C5+ amit találtam. Ez az ami a legközelebb áll az elképzelésemhez. Viszont talán tudnátok nekem jobbat ajánlani.
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Már kérdeztem, de nem jött válasz, szóval keresgélek. Szerintetek?
Beltéri megfigyelés, 1 szoba, IP kamera, felhőbe mentsen ha tud, ne kerüljön 100ezer forintba.
Ez jó lesz nekem? WansviewNCM629GB -
st6969
őstag
Üdv,
remélem nem túl láma kérdés: pl. ezekkel az Aliexpresszes Hikvision (klón) kameráknál van értelme beállítani a mozgásra riasztást pl. egy kertnél, ahol kutya is van, szélben lengedező nagy fák, repülő bogarak, stb.? Mennyire megbízható ez a funkció? Téves riasztások jellemzőek? Az lenne a cél, hogy betolakodásról rögtön értesüljek, mert ha "csak" vissza tudom nézni, hogy valaki járt a kertben, akkor sok mindent nem tudok tenni, főleg, ha nem felismerhető... -
hzsolee
őstag
Szerintem ez a funkció kültéren szopás. Tök mindegy, hogy Hik vagy sem. Bogarak, eső, hó, köd, stb. Tele leszel fals riasztásokkal. Persze a területből ki lehet hagyni a lengedező bokrokat, fákat, de akkor sem lesz tökéletes.
[ Szerkesztve ]
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
motrola
aktív tag
válasz MaCS_70 #4724 üzenetére
Mindegy mit használsz ha mozgásra riaszt akkor riasztani is fog.
Légy, darázs szereti a meleget ráül a kamerára, a pókok hálót szőnek előtte.
Az udvaron a kutyák macskák mozognak riaszt.
Kültéren vannak kimaszkolható részek és olyanok amiket kihagysz az érzékelési zónából.
A mozgás érzékelésnek csak zárt térben van értelme ahol kizárható, hogy állatokra riasszon.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
D-Phrag
senior tag
Heló! Az lenne a kérdésem, hogy ezek az IP Security Cam-ok (főleg beltéri) mennyire "biztonságosak"? Arra gondolok, hogy mégiscsak interneten kommunikál, tehát ha én tudok rá kapcsolódni, akkor akár egy hozzáértő illetéktelen is, nem? Van módszer ezek titkosítására vagy "hackerbiztos" használatára? Köszi a választ.
-
envagyok
veterán
El szeretnék adni olcsón egy wifis és egy ethernetes infrás ip kamerát, de itt a hardveraprón nem találok ilyen kategóriát.
Melyik rovatban érdemes hirdetni? -
bigrock
Topikgazda
válasz D-Phrag #4726 üzenetére
Semmilyen biztosíték nincs rá. Ha valami egyszer kint van a neten, akkor törhető. Hálistennek, nem áll arányban a ráfordított idő és a hack által nyert képtartalom ahhoz, hogy szakmányban hekkeljék a kamerákat. A szabvány 80-as portot át kell állítani valami teljesen másra, illetve a routerben kell jól beállítani a tűzfalszabályokat (persze nem a 3 Ft-os Tenda-ra gondolok, hanem minimum custom firmware-s jobb routerre, esetleg Mikrotik, vagy EdgeRouter - ha komolyan a biztonságra törekedsz)
-
félisten
válasz bigrock #4729 üzenetére
"minimum custom firmware-s jobb routerre"
Tudom én, hogy CFW mindenek felett, de nagyon nem törvényszerű, hogy a gyár=vacak.
Az Asus rendszereit pl. egy gixer utóéleteként elég komolyan auditálják biztonsági szepontból. És mondjuk eleve Tomato-alapúak.MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
daniel2121
senior tag
Ez így már nem rossz vétel főleg Synóhoz.[link]
-
Gondwana
addikt
válasz daniel2121 #4732 üzenetére
Ha 50m az infràja, az kb. +6W fogyasztàs az egy szem infraleden, annyit màr hűteni is kellene, 2-3W/LED még passzìv hűtéssel elketyeg évekig. (Annak a 3MPix szenzornak a képéről meg... Azért nézd össze màs kameràval is vàsàrlàs előtt)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
válasz daniel2121 #4734 üzenetére
Annak a 3MPix szenzornak a minősége kevés, még egy Aptina AR0237 is szebb képet ad, egy Sony IMX291 vagy 290-ről nem is beszélve. (Ha 1920 vagy 2000 pixel széles a képed, nem fogsz különbséget làtni)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gsx-rr
veterán
Van egy Sricam Onvif kameram. Ha kulso halozatrol akarom elerni,kell portot nyitni a routeren?
-
szitya1980
csendes tag
Sziasztok,
két gondom lenne egy ip kamera rendszerrel,
1, össze-vissza keveri a kamerákat.
Mindegyiknek van ddns neve amin keresztül el lehet érni. Van 5 kamera de csak hármat tudok elérni mert a másik kettőt ddns neve alatt ebből a háromból valamelyik jön be. Nem értem mi lehet összekeveredve. Fix ip-t kapott mindegyik kamera és egy routerhez csatlakoztatott switchen keresztül vannak kiengedve a netre. A kezelő felületükön a ddns státusz rendben van a szoftver visszajelzése alapján mindegyik kameránál.2. be van állítva az email küldés riasztásra gmailen keresztül. Korábban minden gond nélkül működött pár napja viszont olyan hajnal fél 3-kor megáll és délelőtt 11 után indulnak meg a levelek újra addig egyik kameráról sem jön kép. Néztem, hogy van-e valami időzítés megadva de láthatóan semmi ilyesmi. A kamerák többségén az van megadva, hogy éjjel-nappal küldjön képeket mozgásra. Ezidáig ez működött és egyszer csak ilyen szakasos lett a működés.
Valaki találkozott már ilyen problémákkal?
-
motrola
aktív tag
válasz szitya1980 #4739 üzenetére
1. ddns szolgáltató.
2. spam üzenet korlátozás miatt letilt.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
envagyok
veterán
Ehhez a kínai kamerához tud valaki snapshot vagy mjped linket adni?
Köszönöm
[link] -
motrola
aktív tag
válasz szitya1980 #4742 üzenetére
Állitani kell az érzékelési szinten, hogy kevesebb üzenetet küldjön. Az érzékelési területen változtatni, ne legyen felesleges riasztás.
Ha nem volt betörés egyik üzenet sem volt fontos.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ip kamerám minden tökéletes egy dolgot kivéve:
Éjszaka nálunk mindig köd van. Ezt mozgásnak érzékeli és reggelente 1000 fölött van az olvasatlan emailek száma, mert riaszt. Próbáltam érzékenységet is állítani de nem jobb.
Van valami tippetek erre?Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
cOxeR
Ármester
Sziasztok!
Beltérre keresek, ip camerákat, alapvetően arra a célra, hogy rá tudjak nézni napközben, rögzíteni nem cél.
Nem kell IR sem feltétlenül.
XiaoMi XiaoFang 1080P
vagy
Foscam C1 lite vagy a C1
Szerintetek? 3-4 db-ról lenne szó.
Mit javasoltok, ezek közül bármelyik jó választás?
Márka tekintetében azért a Foscam fele húznék, kérdés, applikáció terén melyiknél mi a helyzet... melyik a kiforrottabb, könnyebben kezelhető.
Köszi a tippet előre is.
u.i akár az is megoldás, hogy a falba vésett üregbe kerül, vezeték a falon belül elvezetve, a lehető legkisebb kompakt megoldás fontos szempont -
-
Imifej
senior tag
Vettem egy Hiseeu HSY-FH2 IP kamerát. Mi lehet az alapértelmezett portja? Saját programjával tökéletesen működik, de egyik ismerősöm szeretne egy ilyet, és be szeretné illeszteni saját rendszerébe, a többi kamera közé. Távoli szerveren rögzítene, de ehhez kell a port állítólag.Hogyan lehet ezt megtudni?
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
törölt tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani ajtókitekintő kamerát?
Lehetőleg olyat ami tud rögzíteni is.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest