- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
Van egy régi Foscam camerám (FI9803P V2), amit szeretnék lecserélni egy jobb képminőségűre. Az Ezviz H3c 2K⁺ néztem ki utódnak, de felmerült egy kérdésem vele kapcsolatban, amire nem találom a választ.
A mostani eszközöm a NAS-ra tölti fel a rögzített videokat ftp kapcsolaton keresztül, magát a kamerát pedig webes felületen keresztül lehet konfigurálni. Ez egy nagyon jó és jól működő megoldás, eddig soha nem volt vele problémám, kb. 10 éve működik probléma nélkül, de sajnos eljárt felette az idő, a képminőség már nem az igazi.
Kérdésem pedig az, hogy az Ezviz kamerája tud-e ilyen funkciót? Azaz webes konfigurálási lehetőség van-e, valamint én nem memóriakártyára, vagy NVR-re akarok rögzíteni, hanem a NAS-ra, és plusz NVR programot sem akarok a NAS-on futtatni, bár van rá applikáció, de sajnos az utolsó frissítés 2020-as és az Ezviz márka nincs a támogatott eszközök között.
Szóval meg tudom úgy oldani a rögzítést a NAS-ra az Ezviz-zel ahogy ezt eddig is tettem?[ Szerkesztve ]
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest