- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Miamiquake #54599 üzenetére
a testépítés fokozatosan fejlődött, a tudományok is fokozatosan fejlődtek mellette, és így kitolódtak a határok.
most meg már az információáramlás is egész gyors lett vagy 15 éve lassan.
van aki felzárkózik, van aki nem
nincsenek fél hetekkel tele a termek sehol. pár országban jártam már. meg elég sok teremben pesten is. és szerintem a legnagyobb teremekben(pl Gilda) is lazán megszámoltam egy kezemen azokat akik erősebbek voltak nálam fekvenyomásban. pedig egy versenyen tök esélytelen lennék normál eredményt elérniyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz Miamiquake #54599 üzenetére
Akkori táplálkozási szokásos mellett nagyon kimagasló genetikával voltak csak 15% tzs. alatt
Ott a népesség 98%-nak ha volt kajája, tömni kellett két pofára, ki tudja holnap lesz-e alapon.
Voltak bivaly emberek az ókorban és a középkorban is szép számmal, de leginkább szobrokon a sportolókat örökítették meg vagy néhány definiált katonát.15-20 kilós kard nem igen volt, a legnehezebb kétkezes hosszúkardok (150-160cm) voltak 3.5-4 kilósak
Persze ez nagyon durva tehetetlen tömeg, átlag embernek megemelni nehéz félig nyújtott kézzel.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs