- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Dreadloord #186473 üzenetére
A diéta végén megint a 10%-os testzsír lesz a célod, vagy most már inkább fölé mennél? Én a 15%-os tzs-t biztosan behúzom nyáron, de ha alatta már romlik a kedvem, gyengülök, vagy bármi negatívum bejön a képbe, akkor nem erőltetem a további zsírvesztést.
43 évesen nekem az tűnik fel legjobban az edzések kapcsán, hogy a regenerálódásom már lassúbb, mint régen, és ez bizony korlátoz, szűkülnek a lehetőségeim. Viszont sikerült végre belőnöm egy olyan edzéstervet, amivel minimum stagnálni fogok, jó esetben pedig egy lassú fejlődésre is megfelelő lesz. A legkisebb hatásos stimulálást kerestem sokáig, mert amúgy hajlamos vagyok az edzések túltolására én is. És igen, néha nem is azonnal jön ki nálam sem a "fáradás", azért is nehéz egy jó volumen x intenzitás x edzésgyakoriság belövése.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest