Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hun'reeth

    őstag

    Háát srácok, azt kell mondjam amennyire élveztem a Witcherben a gwentet.....csak ezért néha még elő is veszem, hogy lenyomjak pár kört....olyan okosan kitalált ugyanakkor egyszerű de taktikus játék lett, hogy öröm volt kikapcsolódni vele......de ez a különálló gwent....annyira elb@szott egy játék lett!
    Bizonyára belegyalogolok itt pár ember lelkébe mert látom halálra dicséritek de az én véleményem más. Én személy szerint óriásit csalódtam. :( :((

    Először is a játék - nem tudok rá jobb szót - ocsmányul néz ki!
    Egész egyszerűen ronda és nem kicsit de nagyon! Túlságosan darkos, túlságosan túlrajzolt, még a jobb lapok is, olyan elb@szottul néznek ki. A színek borzalmasak, élettelen az egész és olyan haloványan semmilyen... azonnali hatállyal ki kellene rúgniuk a desingert mert ez ultra gyenge. Színek igazából jószerivel nincsenek is. Egy sötét katyvasz az egész, ha kikapcsolom és visszagondolok rá... semmi nem ugrik be csak egy lilás-sötét maszlag.
    A színek a frakciókkal sem változnak, nincs semmi egyediség, nincs stílus. Élettelen az egész.

    A Witcher3-ban lévő játék egy szerintem meglehetősen jó hangulatú, szerethető játék volt, némileg egyszerű de jól esett ránézni a képernyőre... ez totál elveszett.

    A játékmenetről inkább nem írok mert az még rosszabb :) az AI kb. olyan mint 15 éve amikor az ember egyet balra lépett erre a gép egyet jobbra .. és ezt a végtelenségig, gépi türelemmel képes előadni.

    Szóval számomra, az utóbbi idők legnagyobb várakozása és legnagyobb pofára esése.

    ''Öregember nem gyorsvonat!''

Új hozzászólás Aktív témák