- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz K Norbi #10741 üzenetére
Érdekes, hogy pont az ellenkezőt tapasztalod, szerintem ez valamelyik párhuzamos univerzumban történik. Én pezsgőt bontanék, ha az lenne a legnagyobb bajom a város útjain, hogy ki kell húzódni a külsőbe, mert letol a forgalom tempója. Sajnos a valóság az, hogy megy negyvennel egymás mellett a kétsávoson.
Sokat jártam a környék útjait egy 53 lóerős 1.0 Suzukival, ami sokak szemében vörös posztó a letolásra. Az ország sok részén előzték is ezerrel a Suzukit, kerüljön az bármibe, errefelé alig csinálta ezt valaki. Araszoltam 40-el a kétsávoson és azt éreztem, hogy ide még az 53 le is feleslegesen sok.Másik leggyakoribb, hogy 60-as tábla után észre sem veszik a kereszteződést, ami feloldja és küldik neki tovább, na nem hatvannal, inkább ötvennel mert az a biztos.
Erről egyébként a PH Debrecen topikban is olvashatsz sokat. Sok helyi bosszankodik ezen. Mondom én... párhuzamos univerzumban jártál.Egyébként abból is van baj nem kicsi, hogy sokan azzal a mentalitással állnak a városon belüli dupla sávhoz sokan, hogy "én megyek 50-el a belsőben, ami a megengedett, a mögöttem lévő nehogymá' gyorsabban akarjon menni, mit siet a rohadék, én ugyan nem húzódok le neki, megyek inkább a másik autó mellett, hogy még véletlenül se tudjon jobbról se elhaladni".
[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz K Norbi #10741 üzenetére
Ez pont nemigaz, én itt élek, még egy ilyen töketlen-balf*sz banda mint a cívis nincs a világon, már ami a közlekedést illeti. Lassúak, alszanak, zöld lámpánál elindulás senkinek nem erőssége, 50 helyett 40, hatvanas táblánál is inkább 40.
Nekem például sokkal jobban fekszik, a pl. debreceniek által annyira utált, budapesti közlekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest