Hirdetés
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz Lézerparaszt #5610 üzenetére
Milyen event az, ami miatt nem lehet craftolni?
Legfeljebb personal story vagy hasonló instance-nél tudom elképzelni.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Majd légyszi szóljatok, ha character slot leárazás lesz a Gem Store-ban.
Skynet is real. It's called Google.
-
-
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz Synyster6661 #5748 üzenetére
dupla daggernél folyamatosan cserélgetni kell az attunementeket, nem erőltetném az elején
solo pve-hez magasabb szintű helyeken viszont valóban hatásosabb, mint a staff.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Necronak szintezésre (25-60 között) mit ajánlotok?
Én most ezzel tolom, hátha van jobb:
scepter+focus, +condition dmg és +precision, minionök, death + curse traitek[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Köszi a véleményeket!
aizen92: Szerintem nem véletlen, hogy csak a beépített böngészőből érhető el a TP.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
+80% magic finddal össze-vissza potyognak a rare cuccok az alap lényekből is. o_O
Ennyit javítottak volna rajta? Pár hónapja semmire sem volt jó.
-
FehérHolló
veterán
A fő karimmal (ele) orrba-szájba lehetett kombózni az attunementeket cserélgetve.
Necroval is lehet ilyesmit? Valahogy nem nagyon érzek rá.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Na, Underworld-ön meghalt a guild rendszer.
-
FehérHolló
veterán
válasz bajtokarpi #5892 üzenetére
Nálam nagyon ritkán elő szokott fordulni. Második próbálkozásra általában már jó.
Próbáltad törölni a konfig fájt, hogy visszaálljon defaultra? (Valahol a dokumentumok között guild wars 2 és local.dat fájl.)[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
-
FehérHolló
veterán
A legutolsó personal story quest az, hogy csináld meg az Arah dungeon Story módját. Na jó, utána van egy ünneplősdi, de az komolytalan nehézségű.
Elvben lehetséges egyedül is, de nem hinném, hogy értelmes időn belül kivitelezhető lenne így. (Az első Arah story-m másfél órás volt egy teljes csapattal.)[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Átlag 1.66 ectot kaptam world boss sárgabontásból. Így is megéri természetesen.
Majdnem 1-es a korreláció a legolcsóbb sárgák és az ecto ára között, az ecto ára meg csak nagyon kicsivel van a sárgák fölött. Szóval akár átlag 1 ectoért is megérné bontani.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz freelanced #6008 üzenetére
Csak PvP miatt egyelőre szerintem nem éri meg.
-
FehérHolló
veterán
support email címe?
nem tudok bejelentkezni többé, megszűnt az emailem.
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz nosferatue #6102 üzenetére
Itt lehet regisztrálni: [link]
-
FehérHolló
veterán
Ja.
Q: If I played in a previous free trial event, can I participate in the August 23-25 2013 free trial?
A: If you played in any of our previous free trial events, you’re invited too! Your former free trial account will be active for the August 23-25 event. To prepare, just update your game client by double-clicking the Guild Wars 2 icon on your desktop, or go to https://account.guildwars2.com/ and sign in to download and install the game again!
[link][ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Azért kell legalább 100 óra, hogy végigtold a dungeon-ök összes explorable módját. Ráadásul állandóan frissül a living world tartalom is, ami ismét hozzápakol alkalmanként párszor 10 órányi lehetőséget.
Nem nevezném gyenge endgame tartalomnak, legfeljebb téged nem köt le annyira.Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
válasz ígyvanferi #6127 üzenetére
Én Underworld-ön vagyok, és elégedett vagyok vele.
Mondjuk magyarokat csak elvétve látok, akkor is csak kurvaanyáznak map chaten (természetesen magyarul), szóval nem hiányoznak.Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest