- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaci
senior tag
Hello, van egy lg lf630v tvm, amin nem megy a disney+ meg az hbo max. Gondoltam veszek egy ilyen kütyüt. Iphoneom van, azzal is tudom beállítani, fog működni minden, illetve még van egy buta lcd tvm is, azzal is jó lenne, a chromecast 3 vagy melyik kéne nekem? Köszi előre is.
-
kislaci
senior tag
Még egy kérdésem van ezzel a chromecast with Google tvvel kapcsolatban: a tvm optikai kábellel csatlakoztatva van a soundbarral. A chromecast ugyanúgy meg fogja szolaltatni a soundbart mint a tv, vagy még valamit kell kötögetni/csatlakoztatni?
-
kislaci
senior tag
válasz TaylorPro #6610 üzenetére
Köszi, egyébként a tv Lan kábellel csatlakozik a routerhez, szóval a chromecast így tudja használni ezt a lányos betét és nem a wifit? Vagy abba külön kéne egy Lan kábel? Illetve olvastam, hogy angol dugos dugalj vagy nincs dugalj a dobozban. Én azt hittem hogy csak bedugom a hdmibe és kész, kell neki külön táp? Bocs a láma kérdésekért. Köszi
-
kislaci
senior tag
Van valami hátránya ha a ccgtvt USB kábellel a tvhez kötöm és nem közvetlenül a hálózatra? Amíg nem kapcsolom be a tvt nem működik a távirányító vagy ilyesmi?
-
kislaci
senior tag
Na megjött a chromecast Google tv, megy minden Disney, hbo. A kis távirányítót rá lehet bírni, hogy ne csak a hang meg a kikapcsoló és bemenet gomb működjön a tvvel, hanem mondjuk mikor a tvt nézem a felső Navi gombokkal váltson csatornát?
-
kislaci
senior tag
Egy kis teszt után még egy két kérdés és észrevétel. Mintha jobb lenne a kép a netflixen, mint a tv beépített netflixén. A hangalapú keresés működik, felismeri mit mondok, de aztán kiirja hogy something went wrong és ki is mondja de mintha magyarul mondaná, nem azt mondja hogy számting vent vrong, hanem somethinget mondagyarul, mintha dédnagyapám mondaná. Ez mitől lehet?
-
kislaci
senior tag
Hali, ma ki kellet húznom a tvt meg mindent és azóta mintha a youtube videók szélei nem lennének benne a képben. Mit kéne állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.