- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Wukiwo #16205 üzenetére
A kardán tengelyt?
Hol laksz(csak, hogy tudjam hol kell vigyázni), rosszabb lehet a környék mint amerikában a gettók!Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Speedhs
őstag
válasz Robi BALBOA #16206 üzenetére
Szerinted... nekünk a lebetonozott szobrot lopták el az udvarunkból ... ( Pest megye . Monor )
-
Wukiwo
senior tag
válasz Robi BALBOA #16206 üzenetére
9ker.
cirka 50 000 volt bontóban-szal nem volt jó buli
másrészt kerested a sebességeket reggel de semmi.Először becsokiztam ,hogy a váltó ment tönkre és valahogy benéztem a kocsi alá és látom szakszerűen le van szedve...Reibek Szal lehet nálam is party mert net az van ergo a használtauto.hu-t lehet böngészni mivel tuti vas nélkül mentek haza
[ Szerkesztve ]
-
vistyan
tag
Sziasztok
Megvettem végül a GTX 480at
beraktam a semmit nem érő HKC 5550 tápom mellé
BF3 ultra beállításon 50 alá nem megy az fps
de bizony néha zöld színű lesz minden
és ha jól láttam akkor terhelés alatt 71fokos a kártya
kérdésem az,hogy ez az ipari hulladék tápom produkálhat ilyet?
-
hermanyi
addikt
válasz vistyan #16211 üzenetére
Az a táp sok mindent produkálhat ,én biztos nem merném rábízni az új 480 at az biztos .
A 71 fok az nem vészes ref kártyánál .
Én a 480 érkezésével anno 3 napot voltam gép nélkül mert az 500 as FSP-re nem mertem mérget venni ,hogy elbírjaAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Speedhs
őstag
válasz apollo12 #16209 üzenetére
Szintúgy, Monor, vasútállomás. Friss műszakis lada, ( többet ért a műszai, mint maga a kocsi.. ) A Magyar- Olasz 3-1 es meccsről hazatérve, nem nagyon találtuk a kocsit a parkolóban.. 2 nap múlva hívtak, hogy Felsőfarkasdon találták meg kiégve.. az alvázszám alapján tudták csak azonosítani. ( Ezek után nekünk kellett fizetni a forgalomból való kivonásért stb...)
-
apollo12
veterán
akkor 1063mvolton próbáld
-
Robi BALBOA
őstag
válasz vistyan #16211 üzenetére
"HKC 5550" Hú, lemaradtam valamiről?!?
Viccet félretéve, én egy HKC tápra nem, hogy egy GTX480, de még egy GF8600GT-t sem bíznék rá.
Lehet, hogy egy ideig el fog vele döcögni, de a terhelés ingadozás hatására(játékba ki belépés is elég) a HKC táp tud olyan feszültség ingadozást előidézni, hogy kinyírja az egész gépedet idővel, ha már vettél egy ilyen drága karit akkor ne sajnáld azt a 15-20K-t egy normális tápra.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
apollo12
veterán
válasz Robi BALBOA #16219 üzenetére
12 ért már van normális táp
-
Reibek
senior tag
válasz Robi BALBOA #16219 üzenetére
Monitorból nem szar a HKC élesebb mint a BenQ-m ami volt.
De tápok terén egy nagy rakás F*S!!! -
Robi BALBOA
őstag
válasz H.Ezredes #16223 üzenetére
Nekem ugyan ezeket a frekiket 988mV-on is viszi, bibibí!
Amúgy tényleg nem semmi, hogy ilyen szórás van a karik között, mondjuk a legelső példányok között még nagyobb volt a szórás.(#16222)Reibek : A HKC monitorokat nem ismerem, de a tápjaikat igen!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Reibek
senior tag
válasz Robi BALBOA #16226 üzenetére
Ami nálam volt MSI 480-as vízzel 969mhz-et ment 1.138 mellett
Ezt múljátok felül -
H.Ezredes
őstag
válasz apollo12 #16229 üzenetére
2600K-t javaslom az összes megy 4.4-4.5 Ghz-et nem melegedek iszonyatosan se 4.5 Ghz-en egy 2600K-nak nincs CPU limitje SLI-ben sem
(#16226) Robi BALBOA
Felvágós..... Amúgy van valami teszt is róla ? Ilyen alacsony feszen nem melegszik nagyon nem ?
(#16227) Reibek
Na másik felvágós.... 969 Mhz nagyon jó teljesítmény►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
vistyan
tag
válasz apollo12 #16233 üzenetére
köszönöm.
87 fokos a kártya. kicsit a hűtést feljebb kéne vennem valahogy.msi afterburner-t le is töltöttem. és a kérdésem hogy ezt a fan speed dolgot kell piszkálnom?ezt írja egyébként: GPU temperauture min 58 max 93 és nekem játék közben körülbelül 87.
kérdésem,hogy próbáljak állítani valamit vagy ez is a HKC tápomnak tudható be?
válaszokat előre is köszönöm.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Reibek #16227 üzenetére
Megérzésem szerint az enyém is jól menne, víz nélkül nem akarom komolyabban megkínozni, de mihelyt lesz víz a karin, megdöntöm a GPU órajel rekordodat!
A 3DMark11 rekordot tuti nem döntöm meg amíg a kis Q6600-al tolom, de amint lejebb megy a i7 procik ára (950/960/970) egyből váltok és megdöntöm a rekordodat!(#16231)H.Ezredes:
Itt a totyikban van link amin a 3DMark11 ment le 851-es gpu órajellel 988mV-on, ilyen feszel 830-ig stabli minden teszt progiban/játékban, de 851-en is csak némeik tesztben volt egy-két kissebb kép hiba.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Reibek
senior tag
válasz Robi BALBOA #16235 üzenetére
Ha meg nalam lenne a kari szerintem ilyen hidegbe ami most van ejszakankent meglenne a 970-980 is akar
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Reibek #16237 üzenetére
Én egy stabil 930-950mhz-et akarok kihozni majd belőle 1,1-1,125V körül, és 1ghz-et tesztre 1,15V-on, e fölé nem nagyon szeretnék menni, még vízzel sem.
(#16238)Fail3D!: Megy ám rendesen,
már 25 plusz kupak(ahogy felénk mondják![ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
helkis
veterán
válasz Robi BALBOA #16239 üzenetére
erre kíváncsi leszek, ugyanis a kiégetett siliciumok mostanában, nem lineárisan tuningolhatók a fesz függvényében, volt olyan 460-am, ami 1,1v-ról ment 970-et (vantage), 1.213v-ról meg alig ment többet: 982mhz et bírt..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Robi BALBOA
őstag
válasz helkis #16240 üzenetére
Egy darabig majdnem lineárisan emelkedik az órajel a feszel, csak egy bizonyos pont után van az, hogy nem lehet feljebb menni az órajelel még marha nagy feszel sem, én azt a pontot kersem majd(mint mindíg) ahol még értelmes feszt kér a kari és órajben is tükröződik ez, nálam ez vízzel valahol 1,1-1,125V lesz 24/7-re és tesztre 1,15V, az órajelek meg remélem valahogy úgy fognak alakulni ahogyan terveztem, de ha 1,1V-al nem lesz meg stabilan legalább a 900 akkor nem erőltetem, marad a 988mV és a hozzátartozó stabil 830mhz.
-
Reibek
senior tag
Holnap délbe kiemeltként kint lesz a cikk
Videók nem lesznek mert élvezhetetlen: annyira világos hogy nem látni jó formán semmi.
Megpróbáltam fény mellett, sötétben de sehogy se jó. -
Robi BALBOA
őstag
válasz vistyan #16246 üzenetére
A lényeg, hogy nagy odafigyeléssel valamint körültekintően csináld, ne izomból hanem inkább ésszel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest