- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz Speedhs #14750 üzenetére
én meg pont rád gondoltam, csak nem akartalak személyeskedve bszgatni.
időről-időre előkapod a témát. mert nem hiszed el, hogy az egy fos táp. várod, hogy valaki azt mondja, hogy jó...
(remélem nem keverlek valaki mással...)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
-
Pala
veterán
-
Speedhs
őstag
válasz szab.tam #14751 üzenetére
én is fejlődök. Most már nem azt várom, hogy azt mondják : jó! hanem milyen negatívumok vannak még róla. Nem problémázok ezzel a kérdéssel, mert eddig összeteszem a 2 kezem, hogy egy 7 ezer ftos táppal lazán jól elvoltam. Akármilyen rossz, akkor sem ölte meg semmimet sem. Majd jön helyette valami corsair vagy enermax egyszer
-
Pala
veterán
válasz apollo12 #14756 üzenetére
De elrendezni izgalmas lesz. Főleg, mivel ez felsőtápos ház. Bár most szereltem össze egyik haveromnak szintén felsőtápos házba egy XFX Core 650-et, annak is van egy valag kábele, de az optikai meghajtó fölé be tudtuk kötegelni amire nem volt szükség. És még a végeredmény is gusztusos lett.
-
szab.tam
nagyúr
ok.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Robi BALBOA
őstag
+1
Nekem is volt 700-as hiprom, 3 évig semmi bajom nem volt vele(eladtam azóta is jól működik), csak 4x16(18)A 12V-os osztott ágak miatt adtam el. Egy rokonomnak 400-as hiprot(használtat) operáltam be a gépükbe, 2éve jól teszi a dolgát.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
szab.tam
nagyúr
kellett nekem megszólalni.
most jön hypro baráti köre Speedhs kolléga nagy örömére...[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Meg kellene változtatni az "Azonnali tápos kérdésekre" a topikot!
-
Robi BALBOA
őstag
Szerintem az első hozzászóláshoz kellene egy kis tápos kiegészítést tenni(mert ezekhez a karikhoz tényleg nem mindegy, hogy milyen tápot teszel), aztán a topik címébe beleírni, hogy olvasd el az első hozzászólást.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
attamero81
senior tag
válasz Fail3D! #14766 üzenetére
Én AMD párti vok és annyira nem estem hanyat,mint ahogy vártam a Bulldozertől.Amennyire beharangozó hírrel itt lázították a Phenom II tulajokat (AM3 955BE-től felfele) annyira vegyes érzelmeket váltott ki pont azokból akik várták.És éppen ellenkező táborból az Intelesk pedig részint dícsérik.Na most ezen menjen el valaki.Az tény,hogy jelenleg az Intel+VGA jobb számításban,mint az AMD+VGA.Na de AMD-s hiszek benne,hogy megfordul ez a tendencia.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Fail3D!
addikt
válasz attamero81 #14768 üzenetére
nem az a baj hogy az intel jobb... hanem hogy arban most annyira nem 1 jo vetel... mint pl a liano az se volt megvaltas gamerek szamara... de nem is mi vagyunk a piaca... viszont ez a bull ugy ahogy van csalodas... meg az araval se tud lenyugozni...
-
őstag
Hetek óta belépek, látom, hogy 480 totyikban 767536457 új hsz. Megörülök, hátha vki vmi szuper új karit vett, ami alapfesz felével megy 1200Mhz-et magban, vagy nemtom, vmi egyedi hűtési megoldás, esetleg olyan probléma, amiben segíthetek, de már eljutottuk oda, hogy nyitni lehetne egy rendes gtx4xx topikot, ezt meg offosnak átírni, mert borzalom ami itt megy, semmi szakmai. Attól, hogy a kari ugyan az, mint a címben, még nem kell minden szarral szétoffolni az egészet. És a "leglájkoltabb" offtéma a milyen tápot vegyek. Könyörgöm, miért van mindenki write-only üzemmódban? 2 soronként le van írva az alapérvényű dolog: jó minőségűt vegyél, 750w 8ezerért nem lesz az+480 zabál, nagy teljesítményű kell. Ja és attól, hogy offba teszitek, attól még ott van, szemetel. Ahogyan ez a hsz is, nyilván megkapom majd.
Most is: páran jelezték, h offtéma van, nyugtatgatott más, h x topikban meg y off megy, erre elkezdtek offolni y-ról?
Röviden: Gyerekek, mé' kő szíjeloffóni???[ Szerkesztve ]
Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
attamero81
senior tag
válasz kicsipapucs #14772 üzenetére
Én hamarosan pároztatok egy 480 karit egy 580 DCUII hűtőjével.Ez szerintem elég kuriózum lesz.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
apollo12
veterán
válasz kicsipapucs #14772 üzenetére
legalább itt beszélnek mindenről, vannak olyan topikok ahol 2hétig nincs semmi
meg a másik táp dolgot csak itt lehet meg kérdezni mert
milyen tápegységet vegyek topikbannem tudnak mit hozzá fűzni ha 2gpu rendszerhez kell táp -
H.Ezredes
őstag
Gyakran ellenorizzetek a gepetek DDDD bocsi az irasert de csehorszagbol irok
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
szab.tam
nagyúr
válasz H.Ezredes #14775 üzenetére
a barkács / gány topicba szokták főként betenni az ilyen szöszös felfedezéseket....
-
Laci2277
senior tag
Csináltam egy 3dmark11 tesztet, ilyen hűvös időben jobban lehet tuningolni.
A graphics score 6803 (gpu:880 mem:4300) pont azért elég ütős lett. Több mint 200 pontot javult az előző (gpu:875 mem:3972) beállításhoz képest.
Ezzel a 6803 ponttal a második vagyok a 3dmark11 listán(gtx480-tuning 2.kategória) Reibek kolléga mögött, ami szerintem szép eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Laci2277
senior tag
Igazad van, ahhoz már nagyon is kevés, ezért is lett az össz eredményem "csak" annyi. De játékok alatt fullhd felbontáson(crysis2), meg amikkel játszom, még bőven elég és csak 3.2Ghz-en járatom. A 480-meg 100%-on pörög.
Ez a 3.8Ghz csak egyszeri alkalom volt.
(#14781) Recon666 Gratula a bűvös 10000 pont átlépéséhez.
[ Szerkesztve ]
-
Cole86
senior tag
válasz Laci2277 #14778 üzenetére
Pontok alapján csak 3. vagy... ezért
Nekem free ed van és ezért csak 1eredményt tárol.. volt egy 6250pontos is.. 4200mhzen.
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Laci2277
senior tag
-
Cole86
senior tag
válasz Recon666 #14787 üzenetére
Jessus.. burtál ,de inkább ne nézd meg majd a villanyszámlád..
mennyi +feszt adtál nekik?
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz Recon666 #14789 üzenetére
Jah.. nice
Nekem az 500as tápom a brutál 480as tuningot és a 4200on pörgő B55öt is elviselte , úgy ,h nem is melegedett nagyon... ez mi ez?
Laci2277 : igazad van, én a sima pontot néztem.. de ne feledd el ,h nekem csak 870en ment és 4100memón.. nem akarom széthúzni, nekem is bírja a 880at ,de az már határ és a memóriát nem szabad húzni, könnyen megsülnek állítólag..
[ Szerkesztve ]
-
-
Pala
veterán
válasz Recon666 #14794 üzenetére
Hmmm...7400 alapon...akkor ezek szerint a 6870CF jobb nála (májusban volt olyanom, az 7900-8000 közötti értékeket hozott alapon. Valszeg itt a CF jobb skálázódása jön ki, mert amúgy teljesítményben 6870 = GTX470 nagyjából).
Nem baj, biztos vagyok benne, hogy még így is mindenre elég, még fullhd-ban is!
Az i5-öt meg nem kell félteni, elvan az teljesen jól HT nélkül is, játékokban jóformán alig van előnye az i7-nek. -
Cole86
senior tag
válasz Laci2277 #14797 üzenetére
Neked mennyi fesszel ment ,ha nem vagyok túl indiszkrét?
nekem 24/7ben 1,025v (alapfeszen) 835öt megy a gpu és 4100at a memória, de 4000en használom.
Ha nagyon kéne pár fps pluszban akkor 1,075v 880as gpu és 4100as memória.
-
Recon666
Közösségépítő
Pedig itt ennyi az alap multi Gpu p pontszáma a 6870 Cf-nek, akkor csak a proci, neked tényleg nincs HT, nem tudom honnan vettem, hogy neked i7 2600k van , de az új utasításkészletek, dobhatnak a proci pontszámon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest