Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: tervezem egy Speedlink TORID Wireless Gamepad (SL-6576-BK-02) vásárlását. Egy dologban viszont el vagyok bizonytalanodva: én látom csak úgy, mintha ebből a típusból két fajta lenne, egy "színes gombos" és egy "fekete gombos" verzió? Egy bolttal beszéltem, ott azt állították, hogy csak egy fajta van a színes gombos (mondván, hogy csak bekapcsolva lesznek színesek a gombok, offline pedig feketék), de én továbbra sem vagyok meggyőződve erről, mert különböző boltok kínálatát nézve van ahol az egyik "gombszínest" látom felrakva, a máshol a másikat.
Itt a szerintem színes verzió:
ez pedig a fekete:
Tehát szerintetek is két fajta van, vagy tényleg csak bekapcsolva lesz színes?
[ Szerkesztve ]
Mercury
-
Mr.Mercury
aktív tag
Értem, akkor ezek szerint jól gondoltam, hogy 2 verzió van. A Youtube-os videókat megnéztem, valóban színesek alapból, viszont a fekete gombos verzióból nem találtam videót, így nem tudom, hogy vajon, ha olyat veszek, akkor ott használat közben hogyan néznek ki a gombok. Sötétek maradnak vagy kapnak színes megvilágítást? Lehet írok a gyártónak és megpróbálok infót szerezni... Köszi a választ!
Mercury
-
Mr.Mercury
aktív tag
Akkor viszont érdekes, mert így szerintem elég jellegtelen kinézete lett, a színeshez képest. Persze ez csak az én véleményem... Írtam a gyártónak, hogy a kinézetén túl mi a különbség a két verzió között, remélem válaszolnak és ha nincs nagy differencia, akkor megpróbálok a színesből levadászni, mert egyre kevesebb helyen látok belőle.
Mercury
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz SunMount3r #4421 üzenetére
Értem, csak azt az egyet nem, hogy mire írod, hogy ne olyat keressek aminek színesek a gombjai? Végül is nekem színes gombokkal mutatósabbnak tűnik, mint a sima feketével. Mondjuk, ha legalább a betűk világítanának rajta, akkor azt mondom, hogy esetleg, de így annyira nem vonzó a színeshez képest. Persze ez csak a külső, de ha tudásban egyformák, akkor inkább a nekem jobban tetsző dizájnt választanám.
Mercury
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz SunMount3r #4423 üzenetére
Ok, így már értem! Most még megvárom míg a gyártó válaszol (ha egyáltalán) aztán lehet felhívok még egy-két boltot, ahol a fekete gombos van, hátha tudnak infót adni arról, hogy milyen is működéskor a gamepad.
Mercury
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz morfondőr #4425 üzenetére
Igaz. Meg hát mondhatnám, hogy játék közben úgysem a gombokat bámulom... Amúgy közben írt a gyártó, valóban a fekete az újabb verzió, de a két kontroller csak kinézetben tér el, tudásban tök egyformák. Így lehet feladom a színes utáni vadászatot, mert bár lehet kapni, de drágábban, mint a feketét és csak a kinézete miatt nem fizetnék többet érte, bármennyire is tetszik jobban.
Mercury
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- További aktív témák...
- Dunu DTC800
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest