Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Mobil flották
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
válasz #64052736 #71798 üzenetére
Nekem volt egy ideig ultrahangos kutyaelriasztóm, de idővel rájöttem, hogy semmi pluszt nem ad ahhoz képest, hogy én ráüvöltök, amelyik üvöltésre nem hőköl vissza, azzal szemben egy állítólag kutyáknak idegesítő de nekünk nem hallható hang sem ér semmit.
Sajnos épp arra a szituációra nem látok jó megoldást, amibe te kerültél. Mert a sétáltatott kutyával szemben működik a határozott fellépés, mivel idegen területen van, az időben észrevett területörző kutyával szemben működik ha elkerülöd a területét, vagy ha már ott vagy, elkerülöd a területét, de a hirtelen kiengedett vagy kiszökő kutyával szemben, amelyik jó eséllyel nem először van az utcán, tehát azt is területének tekinti, nincs jó megoldás. Paprikaspray-n én is gondolkodom, de ilyen esetben gyorsnak kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest