- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
válasz #16514048 #91609 üzenetére
Semmi baj a dxo tesztekkel.Nyilván a világ legjobb kamerás mobilja a Huawei Mate 30 pro jelenleg.És nyilván a dxo sem csak azt nézi műszerek szerint mennyire jó egy kép hanem a telefon szoftver gazdagságát részletességét is!
Ha csak a nyers fotozási teljesítményt nézzük akkor mára elég jó a mezőny hol a szifon hol samsung hol a huawei a csúcs (Pixeleket kiveszem mert már képkészítéskor vállahatatlan beavatkozást rak a képre .Nem csak a szokásos élesítés zajmentesítés hanem a retek hdr+ nak nevezett filtert is)Ha viszont összeségében fotós videós szolgáltatáscsomaggal nézzük vitathatatlan a Huawei flagshipek első helye a fotózási csúcson.Ez van lehet próbálkozni a több ieknek is.Engem is zavar picit ez a hihetetlen alázó dominancia évek óta.Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Zozo0525
őstag
Látod, itt a gond. A gyartok is kihasznaljak ezt hogy nem korrekt a rendszer.... Pl a torestesztnel hogy lehet egy kis ... Auto megkapta az 5 csillagot pl a nagy Volvo meg nem mert a gyalofos akit elcsaptak beutotte a fejét... Tehát konkretan semmi koze az auto toresehez.... De ha csak a csillagokra hagyatkozol egy torpe auto biztossbb mint egy régi Volvo...
-
HUTCHDB
nagyúr
A mellett, hogy részben egyetértek veled, a baj az, hogy én ezt a 24.hu-s linket onnan tudtam ide betenni, hogy az egyik kollégám átküldte nekem.
Épp mobilvásárlás előtt áll, hallgat a véleményemre, de mégsem, vagyis benne is ott mocorog a kis ördög...
A mobil egyéb képességei mellett rátértünk a kamerára is.
Tudom, hogy szinte csak családját fotózza és nagyon sokszor készít videokat is, főleg nappal, és imádja, ha élénkek a színek.
Én az új iPhone 11 pro-t ajánlottam neki, saját véleményem alapján az ő használati feltételeinek az lenne ideális, ráadásul úgy hogy iPhone-os volt eddig is.
A Huawei feljött már korábban is, hogy ő úgy tudja, hogy az a legjobb kamerás mobil, reklámok hada, Leica, stb...
Sikeresen lebeszeltem egyrészt az iOS és Android átállás, másrészt a kamera miatt, de ma jött tőle a cikk és a komment, hogy "ugye megmondtam, hogy a Huawei a legjobb kamerás mobil".
Az emberek nagy része nem lát az orrukig sem, és csak a hallomás, reklám, netes tesztek alapján dönt.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest