Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android szakmai topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Atomgeszi #119206 üzenetére
Biztos jobb mint a 989, de nem hiszem hogy lényegi változás volna a 2 között, itt már tényleg szinte csak az algoritmus számít szerintem, ha csak ennyi változik a 13 ultrához képest, akkor az kevés.
Már tavaly mondtam, hogy ezt a 13 ultrát meglépni nagyon nehéz lesz.
Jó lenne ha tudna pl telemakrót legalább az egyik zoom kamera, mert a 13 ultra makrót nem nagyon tudott csinálni.
Jó lenne ha lenne egy normál természetes mód a vivid és authentic mellett.
Kamera váltásokhoz legyenek végre dedikált gombok videófelvételben.
X7 Ultra nagyon jó lett, szinte minden frontos sikerült még ráverni az x6 pro-ra, kivéve az ultraszélest, az kicsit vissza lépés a tavalyihoz képest, hiába a Lyt600 1/2" szenzor, a tavalyi imx890 1/156" érezhetően jobbminőségű képeket lőtt.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Atomgeszi #119214 üzenetére
Persze van különbség, nyilván nem azért fejlesztenek, hogy utána semmi értelme ne legyen..
Főszenzorok estében tényleg nincs már nagy difi, itt már tényleg a feldolgozáson van a főszerep.
De pl egy telefotó és ultraszélesnél nagyon látszik a különbség még.
13 ultrában én nagyon szerettem a gyári authentic módot is, de tényleg jó lett volna bele egy normál mód, amit a gcam úgy látom meg is ad.IMX858 tényleg egy nagyon jó szenzor az x7 ultrában is az 6x és ezt használom szinte a legtöbbet..
S24 ultrában is sokkal jobb lett az 5x zoom kamera minősége, hála a szintén imx858 féle szenzornak, bár ott az algoritmus is sokkal jobb lett.Ma lesz a bemutató.?
Megy is már..[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
válasz Atomgeszi #119217 üzenetére
Nem lett olyan nagy ugrás az elődhöz képest, de azért na..
Igazából egy kicsit ez is mindenben jobb lett.
Amiket elvártam a telemakro meg is valósult.
Én szeretem az authentic módot, de lehet másnak ez hátrány, a színekre is rámentek, hogy élethűek legyenek, de nincs normál profil.
Meglett a lyt900 is többlépcsőben változtatható rekeszértékkel.
Nyilván minden más területen is jobb lesz.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz leslien #119238 üzenetére
Nem olyan rossz ez, mint sokan előadják.
Nem mondom hogy nincs jobb, de samsunghoz mérten és hogy sima automata jpg képek, szerintem jó.
23 Ultrához képest, nagy előre lépés történt, ez jól látszott az összehasonlításnál.
Azt mondtam eddig is, hogy amit az iphone tud automatába, az tényleg elég már egy átlag felhasználónak, ezt a szintet ez az s24 ultra simán hozza végre.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Samsung valamiért nagyon világosította és sárgítja a képet, elbukott a fehér egyensúly beállításában, ehhez hasonló volt a i15 pro is.
X7 ultra sem tökéletes ebből a szempontból, de így is sokkal közelebb van a valós fényekhez.
Nehéz ez a gyengefényű lámpafényes környezet a mobiloknak.S23U 6X DigitálisX7U 6x optikai
Samsung S23 Ultra VS Oppo Find X7 Ultra
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Kamarásss #119570 üzenetére
Megértem hogy neked az az etalon és én is nagyon szerettem a 8 pro-mat, találsz vissza keresve hozzászólást mit gondolok róla, mert tényleg jó minden helyzetben szinte, de egy x7 ultra számomra még annál is jobban teljesít.
Én nem csak kamerában, lényegében számomra jelenleg ennél jobb telefon nem létezik(talán a 14 ultra, de..)Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz zazenke #119583 üzenetére
Ettől függetlenül nagyon erősnek érzem a Vivot fotóban, nem biztos hogy szerkesztett képeket használt, de mikor nem kapott teszt telót, kiborult rendesen.
S24Ultra nem a legjobb kamerás telefon ez tény, de nem is olyan rossz mint sokan előadják.
Legnagyobb gyengéje, hogy gyorsan mozgó dolgokkal gyengébb fényviszonyok között, nem tud mit kezdeni sajnos.
Az álltalános minősége már nem olyan rossz, jobb szerintem mint az elődje.
Minőségi gondokat én is láttam a topikjában, figyelhetne jobban is a Samsung, de ez most ilyen, ha keresed a hibát, akkor valószínűleg meg is találod.
Hogy melyik éri meg jobban, hát a Samsung egy brutál erős csomagot kínál mindent összevetve.
Van 2 zoom kamerája is, még ha a 3x nem is olyan nagy sztár, de a semminél sokkal jobb.
Ha kell az Spen, Dex, AI, akkor nincs kérdés, de maga az oneui is nagyon jó szerintem.
Vivo mellett a fotós általános minőség szól, na meg nem jön veled szembe az tuti.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
válasz Atomgeszi #119630 üzenetére
Szerencsére a 13Ultrához kb 20-25 db egyéni konfig van, amit mind végig néztem
Egyébként tényleg jó a gcam amit kiválasztottál hozzá, mert ezen nincs úgy jelen a szokásos szürkehályog gcam effekt, de rakhatnál fel 1-2 olyan képet is a gyárival összehasonlítva, ahol nem direkt vibrant módban fényképezel, hanem authenticben.
Látnánk megérte e, egy élet és még egy kicsit rászánni.
Bár én néztem mikor nekem volt, és már akkor is volt hogy jobb volt a gcam, de nem ment tökéletesen.
Nekem sosem volt tökéletes a gcam, lényegében egyetlen 1 telefonon sem amin néztem, de jó látni hogy úgy néz ki 13 ultrára van.[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
-
addikt
[Királyfi Loki]
4k 30fps kamera váltások.Oppo Find X7 Ultra
Realme GT 6T Eladó..!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest