- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Számít valamit?
Én a módosítás nélküli képeimet a fototrendre teszem fel. Egyszerű, megbízható, egy hónappal azután is elérhető hogy feltettem.
A módosított képek már más helyzet. Azokat eddig a fotobunchra tettem, előtte a képhostra, de kezdem unni, hogy havonta újat kell keresni.
-
Drakmusz
addikt
Holnap megyek a Storeba,megnyomkodom.Felkeltette az érdeklődésemet.
Amúgy igazad van,de valahogy össze kell vetni a készülékeket.
Nagyjából olyan a helyzet mint a P20 Pro multiexpós este módja a többiek ellen.
Teljesen más a működés.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
-
Szoszo94
őstag
-
félisten
-
addikt
-
cicaslany86
aktív tag
Moz, te fotoztál már valamelyik mostani Huawei telefonnal? (Mate 10pro, P20 pro, P20) Jó képeket hozol mindig, de több telonál azt látom, hogy hozol valamilyen minőséget, masik fórumtárs viszont gyengébbet hoz ugyanazzal a készülékkel.( pl. SE is ilyen volt, de most a Mi 8-nál is láttam máshol jóval gyengébb fotokat.) Van esetleg Huawei a környezetedben, amivel tudnál lőni párat?
-
Quqesz
nagyúr
Pedig lehetséges. Te már tudod hova fókuszálk, hol mérj fényt(megha nem is tudatosan csinálod akkor is). Odafigyelsz, hogy ne égjen ki a kép. Ezt sokan nem teszik meg, pedig ez is hozzátartozik a fotózáshoz, amit te jól mívelsz.....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
Ez jó hír ... + 1 indok hogy miért Mi8 legyen a köv. telóm !
RN5 -t is imádom, már többet használom mint az S8 -t pedig másodlagos telefonnak vettem, aztán lassan az S8 veszi át a "másodlagos" szerepét
Szerk.
Neked azért van már viszonyítási alapod ... gondolom a Mi8 teljesen más világ egy RN5 -hoz képest, meg kéne már élőben nyomkodnom !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ano
senior tag
Nem vagyok paranoiás nem félek az élettől ... de attól még az adataim és a családom védelme számomra igenis fontos!
Apró figyelmességekkel ezt könnyen ki is lehet vitelezni, ami semmibe nem kerül, de cserébe nem is érhet ilyen jellegű meglepetés ...
És az, hogy ez másoknak (úgy tűnik, hogy túl sokaknak) nem fontos ez inkább sajnálatos, mint hogy csináljunk az egészből poént, mint ahogy sokan így is reagáltatok rá ...
Synology RT6600AX felfedezés alatt
-
haiduo82
aktív tag
Köszönöm szépen.
Ez teljesen automatán készült, abszolút a gyári beállításokkal.
Még nem volt időm kipróbálgatni a lehetőségeket.
Szerettem volna a Gcam-et is kipróbálni, de aztán nem
mertemakartam mókolgatni a camera 2 api engedélyezésével, ezért valószínűleg marad a gyári alkalmazás.Mondjuk egyelőre az az érzésem, hogy azért ezzel a telóval nehezebben boldogulok, mint az LG G4-emmel...
"Együtt vagyunk senkik"
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok