- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
kisferi #19857 üzenetére
Nyugodtan nekiláthatsz, nyújtásnak elvileg nem lehet akadálya (miután törölted a következő partíciót). Zsugorításnál szokott néha fennakadni. De akkor bele sem kezd, tehát nincs kockázat.
Szerintem az sem gond, hogy rajta van a Windows, én is így próbáltam egyszer, a teszt kedvéért.
-
Kernel
nagyúr
válasz
kisferi #19852 üzenetére
Partíció végének eltolása megoldható a Lemezkezelővel, de az már rajtad múlik, hogy mennyi D-meghajtót szeretnél.
Egy időben én próbáltam úgy is, hogy nem particionálgatok, terás HDD-t egyben használtam, a Windows és az adatok részére.
A Windows későbbi újratelepítése így sem okozott problémát, mert egy másik rendszer segítségével így is tudtam törölni a Windowst, a többi adat meghagyása mellett.
Tehát ez szabadon választott, hogyan tetszik jobban. Magam részéről SSD-t nem particionálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Eladó egyben 17 db HDD
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest