Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Annabelle
    nagyon nagy vászon, hatalmas hang, kőbunkó közönség

    Mivel imádok rettegni James Wan insidious-szal megkezdett munkásságán és a széria többi elemétől is moziban volt szerencsém parázni, ez sem maradhatott ki.

    ugye, a Conjuring elején már találkozhattunk egy bizonyos babával és az azt kísérő jelenségekkel, de ott bővebben nem lett semmi kifejtve, egy főcímnyi ugrás után már egy másik történetbe ugrottunk. Akkor még nem tudtuk, most már megtudhatjuk az ő sztoriját is.
    Igaz, ezúttal csupán producer Wan, mégis simán beleillik az eddigi felhozatalba és azt mondom, akinek bejöttek az eddigi filmek, ebben sem fog csalódni. klissék nélkül most sem ússzuk meg nyilván, az elején sok a nyál sajnos - még pontosabban, rohadt sok a nyál -, ezeket túl kell élni. Ezek sajnos kötelező felvezetések, nem lehet velük mit kezdeni. meg kell alapozni a nyugodtság, családias békével teljes érzést a nézőben - hogy aztán üssön egy nagyot és induljon el végre a film. De a fontos, a döntő, a mérvadó mindig az amit akkor érzel, amikor stáblista és elindulsz a kijárat felé, még a sok nacsózabáló birka előtt. És ez most nálam egy korrekt és elégedett érzés volt. Sokkal többet egy szellem által megszállt játékbabából nem lehet kihozni.
    Mert ez most nem Chucky akart lenni.
    7/10

Új hozzászólás Aktív témák