- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
brian élete m2 most
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ace owner
addikt
meghoztatok a kedvem ehhez a farkashoz habar nem szeretem kabriot..
Galaxy Fold 4
-
zoo8800
veterán
A Wall Street farkasa
A színészek is nagyot alakítanak, de mind eltörpül a rendezés és a vágás mellett. Egyszerűen olyan magával ragadó, sodró lendületű a film, hogy a 3 óra, mint a levegőbe szórt konfetti, elrepül.
A kurtázós jelenetek közt akad azért, ami nem 16+, hanem inkább 18+10/10.
rip and tear, until it is done
-
callmeakos
veterán
Internet Friends : Horrorfilm VS Valóság
Az elején azt az akcentust elhagyhatták volna, de amúgy elég jól sikerült videó lett, némi igazságtartalommal
All→M8
-
bambano
titán
válasz horush #32271 üzenetére
a titanic a lényeges oszkárok zömét megnyerte, csak a férfi meg a női főszereplőét nem.
ez jelent valamit. konkrétan azt, hogy a szakma szerint az a két produkció gagyi volt.az egy másik tészta, hogy mi ezen túlmenően is ócskának gondoljuk a titanicot
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #32280 üzenetére
Bejött, mi?
-
mephi666
nagyúr
buék mindenkibe!
ünnepek alatt folyamatosan mentünk, 1-2 filmre maradt csak idő, fórumozásra meg abszolút nem... amit viszont felfrissítettünk, a régi tarzan sorozat johnny weissmullerrel
szerettem régen ezeket a filmeket és most újranézve megvan még mindig a varázsa barátnőm még nem látta, így hétfőn egymás után megnéztük az első 6 részt (tarzan, a majomember / asszonya / szökése / fia / titkos kincse / new yorkban) ...fekete-fehér filmek végig, zene nincs is alattuk (leszámítva azt, ha a bennszülött törzsek dobolnak), néhány jelenetet úgy oldottak meg, hogy kivetítették pl a felvonuló törzseket vászonra, előttük pedig a főszereplők közt ment a párbeszéd ja és csomó snittet többször is felhasználtak: pl amikor tarzan megküzd időnként 1 orrszarvúval: kamerával szembe fut a dög, elugrik előle, felugrik rá és meglovagolja, közben belevagdossa a kést (ez a jelenet a 6 rész alatt kb 4-5ször visszatért) ...vagy amikor jobbról beleugrik a krokodil a folyóba, az is visszatérő jelenet
mindent összevetve ezek a "trükkök" nem rontanak a filmélményen, inkább tetszett, hogy 80 éve milyen ötletesen oldottak meg mindent ez a film az élő bizonyíték arra, hogy nem a látványorgiától és a 3d/4d-től lesz egy film jó úgy végignéztük sorban ezt a 6 részt, hogy 1 percig nem unatkoztunk: nagyon AJÁNLOTT mindenkinek!
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
KisTücsök
addikt
The Wolf of Wall Street
Nekem is nagyon tetszett. Nem egyszer nézős, szóval nagyon várom, hogy kijöjjön. Azt mondjuk nem értem, miért csak 16-os besorolást kapott (vagyis de, hogyne érteném...). DiCapriot szeretem, most is jó volt. 10-15 év és tökéletesen játssza majd ezt a fajta karaktert (főleg, ha továbbra is minden második filmjében ezt kell játszania).
A rendezés nem volt semmi, összességében a vágás sem, bár néha befigyelt egy-két szarabbul sikerült rész. A zenéket is nagyon jól válogatták össze.
8.5/10. Majd eredeti nyelvvel még mehet feljebb.
-
spammer
veterán
válasz bambano #32270 üzenetére
Miért, mi a gondod a Titanickal? Az, hogy nem egy Emmerich féle zs-kat katasztrófafilm készült belőle? Persze, tudom, nyálas, Enyara sírós, pfujj, szerelmi történet, és még egy hajó is elsüllyed benne.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Tibiajax
nagyúr
a winter soldier mikortól megy a mozikban?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz ViiiiktorOC #32289 üzenetére
shit.. aszittem' hamarabb jön, már most, januárban..
lesz valami jó mozi most januárban, ami imax-ban nézős lehetne?
-
Huma
addikt
válasz Integra #32278 üzenetére
Szerintem az összes rész ultragagyi.
Viszont tegnap láttam egy jó filmet. Oldboys. Öreg focistákról szól, de szerencsére a sport csak minimális szerepet kapott a filmben.
Remek poénokkal operál. Ilyen igényes és jó humort sajnos kevés filmben látni.
Mindemellett dráma is a film, szóval nem lehet végignevetni a filmet. Szerintem elég jól vegyítették a kettőt.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
dokee78
félisten
De jó jelmez.
-
Pitterix
őstag
Nekem kicsit furi. Nem rossz, de hamar el fogom felejteni, valahogy nem az igazi.
6\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Devid_81
félisten
Ugy neztem meg, hogy azt sem tudtam Forma 1-rol fog szolni.
Ha hamarabb tudom neki se kezdek, mert egyalatalan nem nezem, nem is erdekel es nem is erdekelt soha.
Majd persze hamar rajottem mirol van szo, csak eleg erdekesen indult igy nem lett belole kikapcsolas.
Ha nem nezem meg senkinek nem hiszem el, hogy egy ilyen film lehet jo, sot nem csak jo, elejetol a vegeig elvezheto.
Azt utolso 40 perc meg mindent visz.
Hans Zimmer meg...egyszeruen zsenialis...9/10
[ Szerkesztve ]
...
-
cyberkind
félisten
válasz #54715584 #32286 üzenetére
A rettegés háza/The Amityville Horror-t számtalanszor láttam de fel se tűnt hogy az ő, meg is nézem a mai napon, bár idő kéne szakítani az I Saw The Devilre-re is.
Közösbe:
2014-et egy szolid filmmel kezdtem, ez volt a Rush, nekem mint nagy F1 fanatikusnak tökéletes volt.
Lehetne több ilyen film, hihetetlen hogy karakterek mennyire hasonlítottak az eredetihez.[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Mi az az ekezet dragasag??
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest