- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Született idén olyan scifi, amit érdemes megnézni? -
Mik76
senior tag
válasz FoxiestFox #139501 üzenetére
Te hol elsz???
TENET!!! (A film ahol Nolan inkabb megvette az idot a forgatasra hogy kedvere tekergethesse. Igy olcsobb lett mint a cgi..)
[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
félisten
válasz Mik76 #139502 üzenetére
Azt megnéztük, pont akkora ökörség volt mint az utóbbi pár Nolan film.
Rendes keményvonalas scifi kellene, akár kis zugfilmek amik idén jelentek meg, mert egyáltalán nem követtem, mi történik a filmvilágban.
Esetleg ha van említésre méltó nagyobb költségvetésű, az is jöhet.Awww, emiki6 emlékszik rám is és a régi nickemre is Pedig jó rég elszoktam innen.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Viszlát #139505 üzenetére
Átrendeztem a mondatot, de úgy tűnik nem sikerült
FoxiestFox: Bezony. Inkább nézd újra a 2001-et, ha már én nem fogom.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Mik76
senior tag
válasz FoxiestFox #139506 üzenetére
Na ja, a korrekt Sci-fi ritka mint a feher hollo. Mondjuk az Inception nekem tetszett, meg a Prestige is.
De sajnos ebben az evben nem sok mi termett.
TENET, TENET, TENET, TENET, TENET, TENET, TENET, TENET, TENET, TENET.
Aki megmondja a fentebbi sornak a preciz idovonalat az Ph!nucci akademiai tagsagot nyer.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
félisten
-
Ispy
veterán
válasz FoxiestFox #139509 üzenetére
Akkor meg kell nézni régieket, Gattaca, Moon, Starship troopers stb., azért van jó pár régebbi, ami simán újranézős.
Vagy nem tudom láttad a Cargot, nem új, de igazi kézműves.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
félisten
-
Miklós315
aktív tag
válasz FoxiestFox #139501 üzenetére
Újdonságként megjelent külügyi szóvívő Mr. Klúni sci-fije: The Midnight Sky.
Esetleg érhet valamit..."Szerintem."
-
emiki6
veterán
válasz FoxiestFox #139509 üzenetére
Csak megmaradt, hogy a 2001-et nagyra értékeled és az interstellart utáltad. (míg én inkább fordítva vagyok)[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
brownus
veterán
válasz FoxiestFox #139511 üzenetére
inkább fantasy; love and monsters, aranyos és vicces film.
ezt majd hétvégén szeretnénk megnézni, jókat írnak róla: wolfwalkers
ez se scifi :d -
félisten
-
Egon
nagyúr
válasz lezso6 #139323 üzenetére
Jajjnemár, a Terminator mióta szól Sarah Connorról?
Akkor már százszor inkább:
- Nikita
- Bérgyilkosnő
- Utánunk a tűzözön (Samuel L Jackson karaktere miatt kicsit határeset, de az egyértelmű főszereplő Geena Davis)
- Éhezők viadala
- Beavatott trilógia (határeset)"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
lorcsi
veterán
Stefán Gréta grafikus alkotásai filmekhez piktogramokba bújtatva
nagyon ötletesek!eladó: vadi új soundcore motion+
-
lemmy9
őstag
válasz Mik76 #139521 üzenetére
A kicsi beferdíti a fejét. Vérfagyasztó.
Milyen apróságokra figyelnek.
A TV-ben láttam egy rajzfilmet amiben egy kövér csöcsös Troll volt. A csöcse alatt nem volt lebarnulva, ugye ez az a bizonyos csöcsárnyék. Visítottam a röhögéstől, hogy ezzel is foglalkoztak a kéyszítők.[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
Egon
nagyúr
válasz bagyulajuve #139524 üzenetére
Kétségtelen, hogy jobban mint a 2. rész, de női filmnek nevezni (ebben a kontextusban jött elő) meglehetősen túlzás: a két, jövőből jött szereplő legalább olyan hangsúlyos.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
bagyulajuve
addikt
szerintem pedig ő központi "eleme" a filmnek, ő menekül, az ő drámája ez a film - persze igazad van, Reese nagyon fontos (
) és bár a film címe Terminator, a T800/101 inkább csak kellékvédelmező+szerető-->John apja lesz más:
The New Mutants - huhh, ez fájdalmasan gyenge film (történet, látvány), de ami a legrosszabb az a színészi alakítások, majdnem a ZS kategóriát súrolják - Alice Braga is hova jutott az Istenek városától[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Cs1csó
félisten
válasz bagyulajuve #139526 üzenetére
A T1 főszereplője Sarah Connor, a T2 már érdekesebb ott John és Scwarzi -
Cs1csó
félisten
A WW84 mikor lesz
tölthetőelérhető? -
emiki6
veterán
Equilibrium - 2002
Hát ez eddig nem tudom hogy maradt ki. Mintha nem is hallottam volna róla. Az ötletet a médiavadász Orwell vs Huxley videója adta.
Mikor elindítottam "nagyon fogtam a fejem" az akció látványa miatt, nagyon érződött a korából fakadó gagyiság, de ez vagy a végére megoldódott vagy csak szimplán megszoktam, meg azért összehoztak elég menő jeleneteket is. A CGI gyengeségét alapvetően jól kendőzték. A vágás is egész jó volt. Bale jól játszott.Nemrég írtátok, hogy "bezzeg régen a bossfightok nem voltak elnyújtva", na hát ez tipikusan olyan volt, nagyon meglepődtem, hogy a feka csávót egy pillanat alatt szétkapta, valami párbajra számítottam.
Összességében nagyon tetszett. Aki nem látta még, de szereti az utópisztikus sci-fit, az pótolja, mint én.
#értékelés[ Szerkesztve ]
-
senior tag
*Kellemes ünnepeket és Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!*
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
emiki6
veterán
válasz balage25 #139542 üzenetére
A címe ennek is ismerős, ám ez is elkerült, felírom, köszi!
Bedobta a google a lopott időt is, azt is lehet majd újranézem. 2011-es? Pff, szalad az idő. (unintended pun). Nem moziban láttam, de emlékszem rá mikor ment, szinte már nosztalgikus.
Így belegondolva lassan egész sok film újranézésének eljön az ideje, az Arival is már 4 éves...[ Szerkesztve ]
-
Mik76
senior tag
Home Alone
Meg mindig vicces helyenkent, a csaladi osszetartozasrol szolo reszek meg orok ervenyuek.
Na meg a polka polka polka...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Mik76
senior tag
Christmas Carol 2009
Zemeckis ide vagy oda, ez iszonyu szar volt. Ehhez kepest a Polar Express egy csucs. Feleslegesen horrorisztikus abrazolas, hihetetlenul gagy kivitelezes, bena rendezes. Ettol sokkal jobb feldolgozasok vannak. Meg a Bill Murray fele Scrooged is jobb, mert abban legalabb van par jo poen. Ez vegig szenvedes.
2/10
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
-
myckey
veterán
válasz Mik76 #139546 üzenetére
Rendszeresen megnézem, nekem tetszik az ábrázolás, meg a nyomasztó hangulat.
Ellenben a Polar Express nem különösebben jött be, jóval könnyedebb darab.Milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák.
Home Alone 1-2....az meg alapmű, mindig, minden évben, az OST is fülbemászó, fantasztikus
Nem is azért nézem, hogy szétröhögjem az agyam....egyszerűen a hangulata.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest