Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mik76

    senior tag

    Where'd You Go, Bernadette

    Gbors kollega ajanlasara gondoltam megnezem a repulon. Persze mini tv nem adja at a hangulatot, meg a gep zugasa is eleg erosen befolyasolja az elmenyt, de mindezek mellett ugy gondolom hogy nekem ez nem jott volna be moziban sem.
    Egy olyan tortenetet lattam ami szamomra tok hiteltelen. Persze ez nem egy eletrajzi film ahol a hitelesseg kell hogy mertekado legyen, de ez az a fajta sztori ami nalam sosem mukodott. Tul bonyolult es tul abszurd szituaciokbol csak ugy ripsz ropsz megoldast talalni, meg az ilyen csaladegyesites a Antarktiszon, meg a kutatok koze csak ugy betoppanok mert en olyan huu de tokos epitesz vagyok jellegu dolgok mas reteget celoznak meg. Sokan szeretik, lelkuk rajta. A film rendesen meg van amugy csinalva, de nem erzek semmi kiemelkedot rajta.
    Nalam ez egy kozepes.
    6/10

    Zombieland 2

    Az elso reszt egyszer lattam, de akkor jol szorakoztam rajta, persze a stilus hatarain belul. A masodik resz szerintem teljesen hozta ugyanezt a szintet, mar amennyire emlekszem. Volt par jo poen, nem toltak tul a biciklit, ezt amugy mar tokre tudom ertekelni egy folytatas eseteben.
    Konnyu marhasag, unalom ellen jo. Szerintem ezt se fogom meg egyszer megnezni. A vegere az a jelenet nem hianyzott. Bena is volt, meg felesleges is.
    6/10

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1

Új hozzászólás Aktív témák