- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Jah, lehet van benne valami. Igazság szerint, amint láttam ennek a trailerét, rögtön meg akartam nézni. Aztán vártam egy tűrhető minőségre. Amikor megjött, "megszereztem", aztán valahogy a vinyómon felejtődött a többi között, és a sok-sok filmnézés között elsiklottam felette.
Most meg amikor megláttam, egyből elindítottam. Attól tartok, ha most "megszerzem" a régebbi verziót, az is 2 évet fog pihizni a gépemen...
Most éppen EZ megy a másk monitoron...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
A Takent pl. kimondottan szerettem
Sajnos Én nem tehetem meg, hogy moziban nézzem a filmeket, az nekem óriási kiadás lenne...
Viszont, ha elfogadhatóra csökken az ára, akkor úgy negyed évente beszabadulok a Tescoba, és az előtte "máshonnan szerzett" filmeket, amik tetszettek, megveszem...
Ráadásul sokkal több indok szól nálam a mozi ellen, mint mellette...
-
-
TazLeacher
nagyúr
Most őszintén: az amerikaiak miért készítenének filmet más nemzetről? Elég kevés film játszódik mondjuk Amerikában a világháborúk idején...(nem egy sem!, hanem elég kevés). Ott is lehetne mondani, hogy persze, megint a németek...de minek készülne film arról,hogy az amerikai háziasszonyok otthon főzőcskéznek. És ugyan ez igaz a fiktív eseményekre is...lehet mondani, hogy persze, megint Amerikát támadják. De ha nem őket támadnák, akkor biza ku*va unalmas lenne a filmben azt nézni, hogy nem történik semmi... Mondjuk megnéznéd az Armageddon azon változatát, aminek az a címe, hogy "eközben Magyarországon..."? Remélem érted a gondolatmenetet...tudom, hogy most fiktív dolgokról beszélünk, de ha el tudjuk azt fogadni, hogy a múltban is csak arról csináltak filmet, ami érdekes volt, és csak az ottani eseményeket mutatják, ahol történt valami, akkor fogadjuk el azt is, hogy a jövőbeli eseményekről is csak "ott forgatnak", ahol történt valami...remélem nem volt túl bonyolult...
-
TazLeacher
nagyúr
Pedig a lényeg már le lett írva...kevésbé lenne klisés. És? Kit zavar? Az amerikaikat kétlem. Pedig ők a felvevő piac legnagyobb része. Ha mindezt Mo-ra írtad volna megértem. Mert ott azt lehet mondani, hogy igen, olyan filmeket kellene csinálni, amiben nem a magyarok a királyok mindenben, hiszen azért elsősorban az lenne a cél, hogy a világ többi részén is sikert érjen el. De az amerikai filmek elsődleges célja azért az, hogy Amerikában fusson be. Ehhez meg nagyon jó a "hős Amerika(i)" szerepkör. Ha megnézed bármelyik nép - még e mi kis 9.9M-al is - szereti azt érezni, hogy valamiben jobb, mint a többi, és szereti magát fényeztetni...
-
hoffman_
nagyúr
Nem attól lesz egy film kiszámítható, hogy az amerikaik mentik meg a világot.... Hasra ütök: Inglourious Basterds rémlik? Usákok csinálták, és megmenekül, ha nem is a világ, de pár millió ember, és olyan vége van, hogy koppan az áll.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
TazLeacher
nagyúr
Értem mit mondasz, de tényleg nem ettől lesz kliséhalmaz a film. Attól, hogy valami amerikai földön játszódik, attól a film többi része nem feltétlen rossz. És ha nem rossz, akkor általában fel sem tűnik, hogy egyébként amerikaiakkal foglalkozik.
Pl.: szeretik elhitetni a magyarokkal, hogy létezik olyan, hogy világhírű magyar konyha...ebben nagyon jók itthon. A híres magyar konyha...
-
hoffman_
nagyúr
Idéznék egy nagy embertől: "Persze attól még, hogy az USA van a középpontban nem lesz teli klisével a film. Csak gondoltam hozzáfűzöm még a saját gondolatmenetemet."
Ezesetben magadnak mondasz ellent.
Az Inglourious Basterds pl nekem nem tetszett.
Te bajod, én szeretem helyetted is
jer1cho:
Kíváncsi vagyok, hogy New Yorkban hány Gyros-osra jut egy Babgulyás-os
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Vertigo18
addikt
De ezek a dolgok kit érdekelnek?
Néztem, kikapcsolt, tetszett... Gondolkodni - ezesetben - nem kellett...
Jó, viccelek, persze, az ember egy jó filmen igazán elgondolkodik, de van olyan, amikor csak ki kell kapcsolnia az agynak, és nézni, ahogy kergetőznek, meg olyik a ketchup...
-
littlelion21
addikt
Beszarsz, azok tényleg GPS-koordináták.
Kassadin: jóvanna' leesett, nem tudok olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Picit engedékenyebb az MMA (Ufc), mint a K-1.
És most nagyon lazán foglaltam össze, de had ne kelljen leírnom a szabályokat...
Viszont Lesnar tényleg egy vaddisznó, de lehetne még sorolni... Szegény Cyborg, ha egyszer szembe kerülne vele... Vagy nincs egyenjogúság?
-
Vertigo18
addikt
Az egyenjogúságról írt esszéddel tökéletesen egyet értek...
Én sem szeretem az olyan a gibicet, aki 20 éve focizott a grundon, most meg a kocsmában a legnagyobb szakéértő.
Jelenleg 8. éve Thai Boxozom, nem nagyon értem azt, hogy szerinted milyen "harcművészeti fogást" nem lehet alkalmazni az MMA-ben pl. Mert itt aztán tényleg nem nagyon bonyolítják a szabályok kitalálásával a küzdelmet...
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Ujjakkal valóban nem lehet operálni, azzal egyenesen járna az is, hogy kinyomd a másik szemét. Fojtani lehet, de azt se tenyérrel, ujjakkal. Tökönrúgás nincs, fekvő embert fejbe rúgni tilos.
Minden más szabad...
MMA-ban általában a földharc a nyerő, ott a fojtások, feszítések...
A küzdőharcokról szóló értekezéseddel szintén egyet értek. Aki komolyabban akarja űzni, az meló mellett nagyon nehézkes...
De most hagyjál békén ( ), 10 év után újranézem A sejt című filmet, hátha jobban tetszik most!
-
mondomén
őstag
[moderálva]
-----
ON
Peter Segal rendezheti a Bleach mozifilmet
Akira, most meg ez. Nem is tudom mit gondoljak. Az a baj, hogy nagy valószínűséggel el fogják rontani őket, de ne legyen igazam. Azért szurkolok nekik, mind kettőt szeretem.[ Módosította: 7 ]
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Viszlát
addikt
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest