Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s0p0q0r

    aktív tag

    Vélemény a patchrol:

    A dribblinget nagyon lebutitottak, főleg akkor érzem ezt, amikor Messivel képtelen vagyok lefordulni egy random 70 defes balbunkorol, mert amint kialakulni kezd egy minimális fizikai kontakt(még nincs, kezd!! Kialakulni) 0 eselyem van megtartani a labdát. A másik, hogy ugyanő 4 labdaerintesbol szeliditett meg egy habkönnyű kb 15 méteres ivelest (azt az l1es ivelest mikor tényleg épp hogy csak a két S 39-es bal lábára hullik a bogyó gyök2vel)

    A passzt is lebutitottak, ez kevésbé zavar, mindenkinek egyformán szar.

    Ami pozitív viszont, hogy e kettő újdonsággal egy csapásra megszűnt az a számomra idegőrlő rémálom amikor a 16osom előterében megy szüntelenül az L1 dribbling es az oda vissza passzolgatas amikor a türelmes ellenfelem arra vár csak, hogy mikor b...om el allannal a jockeyt es hozhatja végre a következő 39. Passzával golhelyzetbe Rashfordot/Zahat/ Martialt/Pepet.
    Na ennek most vége. Örvendetes.

    Ezektől függetlenül a kapusokat is s nagyon felhúzták és előtérbe került egy az eddigi részben kevésbé lényeges Stat fontossága.
    Composure.
    Igen, eddig nem nagyon éreztem hogy szakít bármit is, most már igen.

    Továbbá tesztelés alatt áll különböző beállítások mellett a pressure on heavy touch.
    A nagyon buta dribbling es composure előtérbe kerülésével jó eséllyel használható lesz (8 meccs után mondom egész jól működik, ellentétben a constanttal szemben még a 2. Félidőre se kell 11-et cserelnem és pl nálam az elég fasza fizikai paraméterekkel rendelkező if Lautaro a maga óvatos 90agressziojaval kislányos zavarba tudja ejteni lengletet/varanet/nestat/akárkit (ez most egy kis promó is neki 14-5k a pali és nálam marksmannal a leghatékonyabb csatár iden .. itt mondjuk a védők compoaurjat pont N erzem., Az csak befejezesnel került elő eddig a tamadoimnal, de ott magyon)

    Ennyike lenne részemről. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák