- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
skala86
újonc
Sziasztok!
Ps4-en játszom a Fifa 19-el. A májusi Fut swap deals játékosoknál egyet kihagytam a Május 14.-én megszerezhető Bobby Allain-t. Az lenne a kérdésem ,hogy ezt utólag lehet-e valamilyen formában pótolni, vagy így már felejtős? -
kisengi1
tag
Na kinyitottam 30+ pakkot az ilyen sima gold packot meg premium gold packot nem számoltam bele.
2gold players, 3premium gold players, 1-1 small prime small rare players, 3 rare gold, 2 rare players, 1 jumbo rare players,4 mega, 1 electrum, 3 rare electrum player, 6 ultimate pack.
Ezekből bírt esni egy Benzema, Witsel, 77IF valaki 78IF valaki, 1 TOTS 91-es marokkói St(100k-ért el is ment), és egy TOTS Wijnaldum(untrade)... Ha wijnauldum eladható lenne azt mondanám hogy nem rossz,kénytelen voltam berakni a csapatba cdm-ként eddig elég jót hoz.
Az viszont szomorú hogy div 1ben hozom a rank2őt az ultimate pack miatt és abból a 6ultimate packból egy witsel bír esni 2packban még csak board sem volt.[ Szerkesztve ]
Somos Reyes de Europa
-
Tajték
senior tag
válasz kisengi1 #33806 üzenetére
"a 6ultimate packból egy witsel bír esni 2packban még csak board sem volt."
Ez az undorító! Ezen kéne változtatni. Nem azt mondom hogy mindegyikben Tots legyen vagy Icon, de azért egy alap rating minimumot szabhatnának. Az hogy ez a 6 pack 725k vagy istentudja mennyi point és lószar sincs bennük. Látni videókban és elmondások alapján hogy sorra nyitják a 125k, 100k packokat és még csak walkout sincs.....
-
Tajték
senior tag
bocs a dupláért
Még az előzőhöz annyit hogy a legnagyobb packoknak nem arról kéne szólnia hogy televágja 79-75 ratig játékosokkal, hanem arról hogy pl 81-82-es legyen a legkissebb....
-
Digestive
veterán
válasz kisengi1 #33806 üzenetére
Csak érdekességként. 2 nap alatt újra kezdtem az angol, német, spanyol és francia ligát + Eusébio sbc összes packja. 62 pack asszem (nem szarok) = 2 saudi QS tots, 2 QS IF, nif 86 2db, 85 2db és pár 84...
Ha belevesszük, h ki kellett raknom a Cardif és Huesca sbct (120k) azért, h újra kezdhessem a ligákat... igazából buktam az egészen.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Majdnem 40 csomag, csak 50k és mega/rare mega, illetve 1db 100k-s, 3db arab ligás tots, meg egy David Silva... Egy BPL lap nem tudott esni, röhej.
-
szabyka95
őstag
válasz Kristof_94 #33810 üzenetére
Mega/rare megatol mit vártál ?
-
Ragnar17
tag
Hát, ma se jött PL Premium Upgrade, elég csalódás ez az eddigi "Tots event", tavaly 2 jó ligás tots-ot kaptunk..majdhogynem ingyen, idén 1-et, és még upgrade sincs eddig.
Vagy lehet csak türelmetlen vagyok De, elszórnám már ezt a pár lapot a klubból.
-
akooos
veterán
TOTS Moments Townsend ez a tots szerintem egy vicc eddig
-
Bence910905
tag
Hat ez remek idén az hagyjan hogy csak egy garantalt Tots sbc lesz a jobb ligakbol de meg upgrade sincs.. Megerte gyujtogetnem honapokig a rengeteg lapot..k.... anyjukat el is ment a kedv ettol az egesz penzehes brigadtol egy idore
🙏 -
Zimmi91
addikt
válasz marcess #33795 üzenetére
Nekem is most lett a legjobb a WL eddig életembe, 16 win, kicsit sajnálom, hogy 1-el csúsztam le a gold2ről, de iszonyat élveztem a meccseket, 20 milliós csapatokkal játszottam nagyon szoros mérkőzéseket...Egyik szemem sír másik nevet, igaz kb nekem is jött vna a leggyengébb
" Just remember Manchester is RED! "
-
Szigma70
addikt
válasz Zimmi91 #33815 üzenetére
De így is kaphatsz PL lapot a pikkben. Csak 1 pikkben nem az összes lesz PL játékos. De a 2x3 közt lehet, sőt, mivel a másik liga kevés, biztos lesz benne
Más
Az az sbc TOTS lap ingyen van, mondjuk a brazilt kivéve kb. linkelhetetlenek, de azért ti kiveszitek?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
marcess
senior tag
válasz Szigma70 #33816 üzenetére
Így van, lehet nyitni pl tots-t csak nem garantált, de mivel a garantált Maddisont vagy Doherty-t dob a többségnek így mindegy. Sose szoktam gold3-nál tovább tolni, de hozzátartozik, hogy általában már nincs 3 meccsem szóval amúgy sem lehetnék gold2. Az az igazság, mikor 15-20 millió van a két csapat (nem most de kb 1-2 hónappal ezelőtt) azt nehéz eltüntetni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #33805 üzenetére
Erre valaki?
Zimmi: Garantált Maddison/Doherty... A többi lap alapján fog kelleni egy 86-os csapat...
[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
Abate flashback/end of era? Mekkora lap volt 13,14ben
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #33828 üzenetére
Hol látsz olyat, hogy írtam arról bármit?!
Kurvára remélem, hogy kedden jön" Just remember Manchester is RED! "
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #33828 üzenetére
Nem azt mondta, hogy nem lesz, hanem ebből az sbc ből nen azt nyit kedden
Ugye mondtam, hogy lehet a 85 vagy akár 86 is kellhet a PL hez.
@Zimmy
Én már beletettem akkor Eusebio egyik sbc be. Úgy is kirakom.
Sajna nekem most csak silver1 lesz. Pont ezen a hétvégén nem tudok játszani.
9 winem van, de max 5 meccsre van este időm. Ez lehetetlen sajna.
Ez van[ Szerkesztve ]
-
p0ty
aktív tag
ki mit tud erről a jövőheti Pickről valamint a TOTW packról?
a pickben full tots lesz csak? gondolom akkor nem csak PL hanem a szaudi játékosok is
viszont a TOTW csomagok neve most már PL TOTS tehát akkor fixen TOTS lesz benne? mert akkor egy ultimate pl tots pack nagyon durva lesz.. -
-
Mrguba
őstag
Hat en ezzel a kexi DIGNE gyerekkel szendeved egesz nap
Ha osszejon a vedovel a golpassz kikapok
Ha nyerek akkor nincs golpassz,,,:
Szabadot is szigeltet is veluk rugom...ost volt hogy a kozeppalyam is vedokbol allt
valami jo otlet? -
Szigma70
addikt
Srácok
Aki gondolkodik TOTS Alisson beszerzésén, az fontolja meg, nézzen utána.
Nálam annyire nem bejövős. Nem merem biztosra állítani, mert azért a játékmenet nem olyan jó és konstans, de sztem gyengébb, mint 89-es Szczesny. Nagyon szépek azok a basic lappal 99-es számok, de kb ennyi.
Szívem szerint quicksellezném, de idei legjobb nyitásom, és persze eladhatatlan, így megy valami sbc-be.Sztem meccseim mentek el rajta
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
20/10 utan 7 meccs kellett a silver 1-hez! Leizzadtam szepen. Na mondom elbohockodom a maradek harmat. Megnyertem az elso 2t, na akkor most szivat majd le a gep, nehogy gold 3 legyen ...
Erre bedob egy ilyen csapatot:
Meglattam, mondom itt valami gebasz lesz. Es akkor kezdodott a meccs: 15ik percig 2 kapufa, juhe, nem para, hamar elfaradnak, siman behuzom. Meg is jott a vezetes, lenyugodtam. Kozben meg se lepodtem azon, hogy lefutjak siman toty mbappet, fb silva-t.
Aztan arra eszmelek, hogy 2-1 oda ... wtf?? Cl vvd, fb david luiz mintha most latna eloszor labdat.
Nagy nehezen kiegyenlitettem. Ez maradt is a rendes jatekido.
Osszesen 21 vs 10 loves! Nala ugye 73as kapus!
Kicsit mar ideges voltam ... elindult a hosszabitas, 10 perc alatt 2t kaptam!!! Ugy hogy az embereinek mar piros csikja se volt, de megis ott voltak mindenhol. 105 elott sikerult lonom egyet. 3-4 oda es van egy hosszabitas felideje vissza. Most nyomtam be a pressinget, es vegul sikerult 3 golt lojek. 6-4 lett ide es ezzel gold 3. Ossz loves 37 vs 12.
Koszonom EA ezt a csodas elmenyt, a ket pickbol csak a leggyengebbeket kerem, azok a legerosebbek!''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
p0ty
aktív tag
válasz A guru #33836 üzenetére
hát azt számoltam én is hogyha maradna a 11/3 akkor az ultimate pl tots pack a top100 playereknek kánaán lenne
PC piac szerint 9 játékos van aki 1 milla alatt van a többi felette tehát a 11ből fix lenne akkor 2db olyan játékos aki 1 milla felett lenne
kb a mostani számítás szerint olyan 4-4.5 millára jönne ki nyilván a sok nyitás miatt esne az összesnek az ára de akkor is szerintem ilyen 3 milla kijönne abból a csomagból PC platformon ami szerintem túl sok lenne 1 hét alatt annyit össze szedni
igaz hogy játék vége lassan de akkor is meglepődnék nagyon -
KaksziLajos
senior tag
Szokásos Gold3 meglett, simábban, mint szokott. Van még 10 meccsem, kérem tegyék meg tétjeiket, hogy meglesz-e a Gold2 vagy jön a szopóroller...
-
Kristof_94
nagyúr
Gold3 itt is behúzva nagy szenvedés árán... Legalább 2 esélyem lesz egy BPL lapra, hátha.
-
toxicjew
addikt
Nincs új a nap alatt, 14 win. Kegyetlen delay, speed up lagg, végülis csak a szokásos Felejtsük el gyorsan.
Jó rohadt olcsó ez a tots sbc
-
uszid94
tag
Ti a holnapi rewardokat egybol ellovitek vagy vartok csutortokig?
-
p0ty
aktív tag
24 winnel sikerült befejeznem a WL-t ami számomra új rekord a karrierem során mert 23mat elértem már sokszor de 24 még sose volt (igaz PC) de részben szomorú is vagyok mert volt 2 meccsem amikor mindent megtettem és nem volt elég semmire mert kikaptam pedig ha ott csak 1et nyerek már elite 2
látszik a csapaton a közel 3 millás upgrade egyből jött az új rekord, az utolsó 4 meccsemen csodálkoztam mert iszonyatosan jó volt a játék ott tényleg lenyomtam 3 meccset 2 win lett belőle de minden úgy volt ahogy akartam nem is értettem, 15től kb olyan 18 meccs között volt számomra halálos vagyis ott olyanok történtek amiket láttam itt is videón hogy hatalmas luft akkor minden az ellenfelem elé pattant de még ott is csak 1x buktam szerencsére, lehet az volt ami lendületet adott és sikerült a 24 win, és még 1 rekordot sikerült felállítanom, nem kaptam ki az első 5 meccs alatt, nálam fixen az első 5 meccs alatt eddig 1x mindig kikaptam nem volt olyan hogy nem de most 9w után jött az első lose
kíváncsi leszek ki lesz a 2 TOTS player aki kinyitok mostani árak szerint ha a 2 legolcsóbbat nyitom akkor 260k ami lesz plusz 70fix coin, gondolom a játékosoknak azért esni fog az áruk a sok TOTS csomag miatt tehát szerintem az a úgy mond "legrosszabb" 260 csak 200 lesz de akkor is 270 + div1 80k elég szép összeg lenne, kíváncsian várom kit nyitok, valamint a pickre kíváncsi leszek hogy lesz mert sok mindent hallottam már -
Szigma70
addikt
Játszhatatlan nálam a játék.
Teljesen mindegy idegenben, vagy hazaiba játszok, olyan késés, lag, scriptelt jelenetek vannak mintha valami börleszket néznék.
Közben ez állítólag esport játék. Még játéknak se jó, nem hogy sportnak.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest