Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabesz82

őstag

válasz Kristof_94 #15762 üzenetére

Jah nálam megalapozta a meccset az elején, hogy elmondta a kezdősípnál (persze miután megállította azonnal a játékot és elkezdte veszettül állítgatni (ez a halálom bakker), majd 3szor elmondta (persze fantasztikus kiejtéssel), hogy "vat a sitti szkvad". Az elején szarul kezdtem és kaptam 2gólt, persze a csapata a szokásos Jesus, Willian, Sané fos volt, mondtam is neki, hogy "your squad is very indvidual, so special, no cliche..." na itt elkezdte mondogatni, hogy "jú ár veri bed pléjör" ezt elmondta 5ször kb kapott egy gólt, utána meg folyamatosan cselezgetett és mondogatta "lúúúk, lúúk" és semmi nem jött be neki én csak röhögtem a mikrofonba (ő meg böfögött... beszarás mekkora idióták vannak) aztán megkapta a 2. gólját a 70.-ben majd még 2-t, ekkor átváltott üvöltözésbe :D akkor már csak a kuuurwa-t értettem :D nem bírtam ki és megkérdeztem a 4. gólomnál, hogy who's bad looser? persze hozzátettem még mást is, de inkább nem írom le :D

És az a durva, hogy ez csak egy volt a sok közül, és tényleg a legsuttyóbbak a lengyelek... meglepő módon a románok, szlovákok teljesen normálisan játszanak (nyilván ott is vannak barmok, de elvétve). Volt egy román srác, félidőben teljesen normálisan beszélgettünk pár mondatot, a végén nyert 3-2-re és mondta, hogy GG, good game man, thanks. Így kellene hozzáállni talán, de mit is vár az ember manapság...

[ Szerkesztve ]

PSN: Morfologus82

Új hozzászólás Aktív témák