- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz82
őstag
válasz Kristof_94 #15762 üzenetére
Jah nálam megalapozta a meccset az elején, hogy elmondta a kezdősípnál (persze miután megállította azonnal a játékot és elkezdte veszettül állítgatni (ez a halálom bakker), majd 3szor elmondta (persze fantasztikus kiejtéssel), hogy "vat a sitti szkvad". Az elején szarul kezdtem és kaptam 2gólt, persze a csapata a szokásos Jesus, Willian, Sané fos volt, mondtam is neki, hogy "your squad is very indvidual, so special, no cliche..." na itt elkezdte mondogatni, hogy "jú ár veri bed pléjör" ezt elmondta 5ször kb kapott egy gólt, utána meg folyamatosan cselezgetett és mondogatta "lúúúk, lúúk" és semmi nem jött be neki én csak röhögtem a mikrofonba (ő meg böfögött... beszarás mekkora idióták vannak) aztán megkapta a 2. gólját a 70.-ben majd még 2-t, ekkor átváltott üvöltözésbe akkor már csak a kuuurwa-t értettem nem bírtam ki és megkérdeztem a 4. gólomnál, hogy who's bad looser? persze hozzátettem még mást is, de inkább nem írom le
És az a durva, hogy ez csak egy volt a sok közül, és tényleg a legsuttyóbbak a lengyelek... meglepő módon a románok, szlovákok teljesen normálisan játszanak (nyilván ott is vannak barmok, de elvétve). Volt egy román srác, félidőben teljesen normálisan beszélgettünk pár mondatot, a végén nyert 3-2-re és mondta, hogy GG, good game man, thanks. Így kellene hozzáállni talán, de mit is vár az ember manapság...
[ Szerkesztve ]
PSN: Morfologus82
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest