Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    Egy kis WL update. Végre sikerült elérnem a Gold1-et :C 15 Win.
    Bevallom én most nem tapasztaltam amit sokan írtak (hőkövető rakéta) csak a szokásos belassulást és csiga tempót. Különösen a 2. félidőre.
    Biztos tolt is a gép mert ez mindig kell hozzá, de talán kiismertem végre a csapatomat és bizony sokat segítenek a cserék.
    Mikor nagyon belassul az egész gameplay második félidőre behozom az Agilitás KFT :)

    IF Alessandrini, SIF Lozano és PTG Rashford.

    Ők hozzák a meccseimet sima lefordulásokkal. Pont azt a néhány miliszekundum előnyt adják meg ami kell, hogy eltudjam lőni a labdát.
    Rashfordot most elöször tesztetem és 2 győztes gólt vágott (1 ebből hosszabításban). Tetszik egyenlőre.
    Aki szintén fontos nálam az Valencia. Sokkal jobban helyezkedik mint Kimmich, nem tudják elnyomni ami nagy előny és ez mellett simán lövi a gólokat is.

    Persze nekem is voltak meccsek amit lehetetlen volt megnyerni. Az egyik srác De Bruyne sima lapjával amit eleresztett az bent volt. Ki is kaptam vagy 5-6 nullára ahogy kell.
    De végre tudok több gólt lőni mint az ellen és kb ezen múlt a meccseim 60-70 százaléka. Hiába védekezek jól, biztosan van 1-2 szituáció amikor a védőim maguktól kimozdulnak, elhagyják a csatárukat. Ezért én védőkre nem is költenék sokat, aki teheti a támadó szekcióba rakja a pénzét. Nekem jelenleg ez a tapasztalatom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák