Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    Nagy a csend a zsütübén is (youtube), persze ünnepek van / volt, de kíváncsi vagyok, hogy lesz-e vmi kifakadás, vagy lapít mindenki (ovvy, krasi), mint xar a fűben... Akarom mondani, hol vannak a patch után mi változott videók? Sehol...

    Ovvy is feltolt egy "hogy kontrolláljuk a gamet bullsht taktika videót", akkora like vadász komma, mint ide Lacháza, adok a véleményükre sokszor, de ez nonszensz... Szvsz most nincs jó taktika, elég a High Pressure. (Pénteken toltam vele párat, ott volt a legkisebb a szopiroller, de kérdezzétek Blashet is...)

    A héten próbálok letolni pár meccset, hogy szondázzam mi van, de lehet nem bírom. Amúgy pénteken 1 este alatt estem div 1-ből div 3-ba, úgy, hogy előtte nonstop toltam 2 hétig. Formában voltam. Nem előre fejlődök, mint előtte 10 éven keresztül minden egyes résznél, hanem vissza. Ez normális? ;)

    Nem sírok, csak beszélgetünk, még mielőtt vki megjegyzi. Úgy érzem mostanában nem voltak kifakadások, hogy "rohadt játék / handi" (ezt köszönöm) de sokan csak szép csendben szenvednek és tűrnek. Én így látom.

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák