Aktív témák
-
pizzas84
tag
Csá
Nem tudja valaki hogy lehetne kijátszani a Fibernet szűrőjét?
Azt a szűrőt amit a villanyoszlopra tesznek fel.
Egy 1Ghz-es szűrő mi arra hivatott hogy csak net legyen tv ne.Ötletek?
-
pizzas84
tag
válasz Kicsirics77 #5463 üzenetére
Tudom mert eredetileg a szerelők nem rakták be némi kp-ért ment 1 évig igy aztán elkezdett a net kimaradozni. Akkor egy ismerősöm visszrakta, rá 1 hétre fibernetes ellenőrzés.
-
pizzas84
tag
Sziasztok.
Volna egy olyan gondom, hogy vissza akartam mondani a tv-t az inviteltől.
Pár nap múlva felhívott egy ember, hogy miért is akarom lemondani.
A lényeg hogy ez január 25.-én volt, akkor ajánlott nekem egy kedvezményes csomagot, hogy maradjon a tv, a netem felbővítik 6M-ról 10M-ra és nem 9000 lesz a havidíjam hanem csak 8000ft, de 1 éves hűségidővel.
Belementem. Azt mondta az ember hogy 30 napon belül átállítják a netet.
Múlt héten felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy lejárt a 30 nap de még semmi változás.
A hölgy megnyugtatott hogy a következő csekken már 8000ft lesz. Elkérte a számom hogy felhívnak majd a héten.
Nem hívtak.
Ma kaptam egy csekket, 19000Ft-ról ami a múlt havidijat is tartalmazza, mert egy héttel később lett befizetve. A poén, hogy nem 9000 ft a havidijam már, hanem 8800ft.Szerintetek most mit tegyek?
Jelenleg úgy vagyok vele hogy holnap lehet személyesen bemegyek az ügyfélszolgálati pontjukba, ha nem sikerül semmit elérnem és nem változik semmi, hétfőn megyek a fogyasztóvédelemhez.
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14275 üzenetére
Ez a 3. hét amikor megint betelefonáltam nekik. Ma is hívtam az ügyfélszolgálatot. Megint csak azt kaptam mint múlt héten, adjam meg a számom és majd megkeresnek; továbbítja a panaszomat az illetékeseknek. De nem történik semmi.
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14277 üzenetére
Megpróbálom. Köszönöm.
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14279 üzenetére
Köszönöm tipped az e-mail cimmel kapcsolatban. Ma hívtak, és visszamenőleg is jóváírják a havidíjat.
Már csak egy nyűgöm maradt, mégpedig ez a 10 megás net, amit ma aktiváltak:[kép]
Lehet a régi Fibernetes Motorola modem nem bírja??[ Szerkesztve ]
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14288 üzenetére
Modem ujraindítás után is ilyen. Valamint egy ideje, mikor kikapcsolom a modemet meg vissza be, a send ledjénél megáll és kb 2-3 perc mire felcsatlakozik. Ha akkor kihuzom mikor megáll a sendnél és ujra bedugom, akkor egyből felcsatlakozik. Valamint mióta ezt csinálja, kb. mióta a invitel átvette a Fibernetet, hálókábellel alig tudom csatlakoztatni a géphez a modemet. Azt irja hogy a kapcsolat korlátozott. És valami 190akármennyis ip-t ad, a 86-al kezdődőm helyett. Usb-n megy egyből.Szomszédomnál ugyan ez a helyzet. Hívtam a hibabejelentőt ott azt mondták ne kapcsoljam ki a modemet Azóta is megy egyfolytában.
Jelszintet hogy tudom megmérni?
A net mellett tv-m is van, tehát elosztós a kábel ami bejön. Azt nem babráltam, tehát nem lehet benne hiba. Tv tökéletes.
Valamit állítottak a központban, mert a feltöltésem 1Mb volt.[link] -
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14291 üzenetére
Bejön a koax. Az belemegy egy kettes elosztóba, amiből az egyik jön a géphez, a másik a tévéhez. Aztán a tv-nél van egy "T" elosztó, amiből megy egy másik Tv-be. A 2. tv-nél szintén van egy "T" elosztó és egy 3. tv is megy.[link]
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14293 üzenetére
Igen. Tiszták. A 3. tv-n nem valami szép, de elég régi tv, szerintem azért. Próbáljam meg lekötni a tv-ágat az elosztóból és úgy mérni speedtesten?
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14295 üzenetére
Tratec tris 210-een az elosztó. Tv annyira nem lényeg, azt úgy is az asszony nézi, a net a lényeg hogy legyen 10M-ás.
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14297 üzenetére
Kábel az első tv-ig az amit a szerelők húztak be. Onnan sima koax kábel van. Lehet a kábelezés miatt nincs 10M a net?
-
pizzas84
tag
válasz kabelmania27 #14311 üzenetére
Este 6tól kb 9ig lassabb a net. Tegnap éjfélkor mértem 9.5M-át is. Bár 2x reseteltem a modemet mire felcsatlakozott. Most is 8-9.5M között van. Úgy vettem észre, hogy ha nem húzom ki a modemet, hanem mindig megy, akkor lassabb. Bejön a win7, modem megy 2 napja, futtatok egy speedtestet, 5-6M. Resetelem a modemet(általában 2x), várok egy percet, speedtest, és 8-9M a net.
-
pizzas84
tag
Sziasztok.
A problémám: vettem egy tl - wr741nd wifis routert. Sikerült üzembe helyezni, de a számítógépen a net pingje 15ms-ről 70-re nőtt. Érződik is böngészés közben, néha elgondolkodik a gép és azután hozza a dolgokat. Ez normális?(inviteles 10M-ás kábelnet)
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest