Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz BandiHUN #10516 üzenetére

jah, igen... bocs... én sem kimondottan a szerelőkre gondoltam... (habár 1 szerelőjüket nem szeretnék újra látni, de a többiek tényleg rendesek voltak) ügyfélszolgálattal jó tapasztalatom még viszont tényleg nem volt... :( ajánlgatták múltkor is 13ezerért telefonon keresztül azt a csomagot, amit üzletkötőjüktől 5800-ért megkaptam... felhívtam 11:30-kor az üzletkötőt, kijött 16:30 körül és 16:45 körül már le is lépett és megvolt a kész szerződés... mellesleg le se járt az előző hűségidőszak, de az új szerződés időpontjával kezdtek számolni, aztán jóváírták a különbözetet a javamra... ez az egy igazán pozitív élményem volt velük... :K

#10518 ha jól tudom, a pr telecom-ot (vagy mit) a digitv felvásárolta már itt kecskeméten... most a fibernet jönne? :U végülis nem lenne rossz, ha megmaradna a hálózat és kedvezményesen átléphetnék :B én speciel kimondottan boldog lennék, mert akkor láthatnám normálisan a bl-meccseket a digisporton... (az a baj, hogy ilyen volt a hozzáállásuk már régen is... a digi érkezése előtt)

a kérdésedre nem nagyon tudok válaszolni :(

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák