Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    Üdv!
    Megjelenéskor nem sokat játszottam a játékkal, kb 50 órám volt benne, most viszont újra elővettem, hogy végig toljam, ha már annyit fizettem érte. De egyszerűen hihetetlen. Kurvára gáz. Egy éves a játék lassan és még mindig ilyen bugos?
    A Castle küldi teljesen bebuggolt, és gugli szerint nem egyedi eset. Valahol valami konzol parancsot írtak, hogy attól majd jó lesz. Megöltük a Queent, meg a tojszikat is szétnyomtam, de nem történt semmi. Beírtam a parancsot, hirtelen kész lett a küldi, megkaptam az xp-t. De azóta is ugyanúgy az az egy névtelen senki Percember van ott, aki túlélte a harcot, a többiek sehol, nem szól a zene se meg semmi. Megcsináltam a rádiót is szépen ahogy kell, power is van neki. Már azóta egy csomót toltam, nem akarom már megint újrakezdeni.. Amúgy rendszeresen bugos a játék, az NPC-k folyton háttal pofáznak például. Vagy csak büdös lennék? Tököm tele van már. Ha lehetne 70 óra után refundolni akkor megtenném :D

    Na szóval tud erre a kastélyos hülyeségre valaki valami megoldást? Ki vagyok tőle nagyon. Mondjuk az új időjárási effektek nagyon királyak. Legalábbis első játszásnál nem tűnt fel se a köd se a rad vihar, szerintem azóta kerültek be.

Új hozzászólás Aktív témák