- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
aki kipróbálta a játékot..nem próbálgatta véletlenül hogy melyik beállitás hány FPS-t hoz?
mivel sajna játékon belül nem lehet állitgatni..így minden beállitáshoz ki kéne lépkednem..de ha valaki már megtette akkor inkább rá támaszkodnékPl a HDR mennyit számit? 2xAA nem sokat mert 4xAA és 2xAA között talán 5-10FPS a kül.
egyébként max beállitások melett megy 60FPS körül de néha ok nélkül leeseik 30ra..30alá sose de pl megyek egy folyosón..semmi extra textura és leesik...ilyenkor mintha egy nagyon picit akadna..vagy csak én vagyok túl kényes?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gaboman
nagyúr
válasz Sirandrish #401 üzenetére
A Demó leteszteltem 1280x1024 4xFSAA 16xAF mellett Details Maximum:
2009-01-23 17:01:19 - FEAR2SPDemo
Frames: 91884 - Time: 872629ms - Avg: 105.296 - Min: 0 - Max: 170Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Sirandrish
legenda
nekem 1680*1050ben van és minden maximumon...és fut is rendesen csak azt nemértem mitől esik le 30ra az fps-em..mikor mindenhol 60 aztán hirtelen, mikor akció sincs leeseik 30ra...
ezért kéne valami beállitás amivel mondjuk 80FPS-em van..akkor talán 50ig esik le ami még korrekt lenne...de a 30 zavar...viszont sehogy sem értem...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
Nagyon jó a játék (legalábbis eddig - 4. pályán vagyok), a grafika nem forradalmi, de mégis valahogy olyan jól egybegyúrták, szóval kellemes a szemnek. A hangulat meg szinte teljesen ugyanaz, mint az első részben. Illetve talán az Extraction Pointhoz áll a legközelebb. A helyszínek, az ellenfelek és a harcrendszer is hasonlóak.
Csak azt nem értem, hogy 1280x1024-ben miért szélesvásznon (alul-felül fekete csík) jelenik meg a monitoromon (ami 4:3-mas)? A Mirror's Edge is ezt csinálta, ez valami új mánia?Sirandrish: Nekem is van időnként ilyen hirtelen fps-zuhanás, látszólag minden ok nélkül. De szerencsére nem vészes, viszont azért kíváncsi lennék, hogy mitől van. A demoban mondjuk rosszabb volt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
hát ezaz..én sem azt mondom hogy annyira zavaró csak azért mégis nah...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz Sirandrish #407 üzenetére
Elképzelhető... az Nvidia féle 512MB nagyon hamar megtellik, főleg 1680×1050-ben. ATi-nál a jobb memória vezérlő miatt jobban tudna takarékoskodni a memóriával. GeForce-nál ez sokkal hamarabb megtellik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sirandrish
legenda
hát jólvan de létezik hogy ez a game jobban terheli a Videomemot mind eddig bármyle más game?
csakmert ilyen még eddig nem fordult elő...ugyértem persze voltak olyan gamek eddig is amivel kevesebb volt az FPS-em de olyan még nem hogy 60FPS-ről minden ok nélkül 30ra esik majd vissza 60...lehet ezellen tenni valamit? ha 1440*900ra rakom akkor jobb lesz?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #409 üzenetére
Szerintem ez a játék hibája. Nekem és 512 vram van és ATI, mégis beremeg néha, igaz ritkán, de persze mindig a legrosszabb pillanatban.
-
Sirandrish
legenda
nekem nem a legroszabb hanem a legváratlanabb pillanatokban..mondjuk így konkrét akadásra még nem lettem figyelmes csak feltünik mikor az atomsbail 60fps-em leugrik 40-re majd 30ra és abban a pillanatban vissza is megy 60ra..szóval tényleg nem értem..lehet ha frapset nem is inditanám akkor észre sem venném de sajna megtettem így zavar..nah mindegy
Majd megpróbálom fraps nélkül..ha nem érzek semmi akadást akkor jó..ha meg érzek akkor OFF-olok néhány dolgotEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
OnSeT
őstag
válasz F.E.A.R.2Fan #379 üzenetére
viszont a hazai megjelenés 13-án lesz.
sajnos
de legalább még aznap kiszállítják -
Sirandrish
legenda
nah megnéztem fraps nélkül is..volt akció is..nincs érezhető/látható akadás szóval nem id foglalkozom vel..így maxon meg elég szépen is néz ki szóval királyság
Jah és Ezután járok egy kicsivel
[ Szerkesztve ]
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #413 üzenetére
Nah, akkor már én is megnézem fraps nélkül, hátha segít.
Szépnek szép, nekem is tetszik, bár nem több mint egy felcsicsázott FEAR 1. Tök ugyanaz a színvilág, pályatervezés, stb. Sőt, még egy-két hangeffektet is átvettek. Mondjuk ez nem baj, de teljesen olyan érzésem van, mintha egy újabb kiegészítővel játszanék. -
Sirandrish
legenda
jó persze nem lehet olyan bitang grafja ha nálam maxon megy tökéletesen
ezt aláírom..de gépigényéhez képest szerintem elég jó...mondjuk a Fear 1et én meguntam már nemistudom hol..remélem ez nem laposodik elEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #415 üzenetére
Hát én jóval előrébb vagyok, mint te és azt kell mondjam, hogy a helyszínek tekintetében nem túl nagy a változatosság...már egy órája valami bányakomplexumban rodeózok, ki is léptem, mert meguntam.
Az egész játék egy kórház, de komolyan. Csak a körítés más: irodaépület kórházzal, ásatási terület kórtermekkel, ilyen kórház, olyan kórház, mindenütt laborok meg kórtermek, meg kórházi folyosók, váááá.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
hát akkor lehet ezt se fogom végigtolni
Mindenesetre én nem játszom vele csak sötétedés után..ha már F.E.A.R akkor adjuk meg a módját...szóval aki napközben is tolja az ne csodálkozzon hogy előlrébb jár mint énEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #418 üzenetére
Mondasz valamit. Este a kórházak is félelmetesebbek!
Eddigi véleményem a játékról: nem rossz, nem rossz, sőt: egyáltalán nem rossz, de mégis, mintha valami hiányozna...meg olyan dezsavü-érzésem van, mintha már mindezt láttam volna valahol, majdnem ugyanígy (csak nem az első részben? )
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
nem csak a korházak maitt
Az ilyen "fosatós" játékoknak akkor van értelme ha sötétbe játszunk vele..sose fejeltem el mikor a Resi 4et toltuk haverral (jó az nem ilyen de horror ozst azalényeg)...nyáron PS2-n...10ig vártunk délutántól hogy tolhassukEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #420 üzenetére
Az én szememben a "fosatós" játékokban inkább zombik meg mutánsok vannak.
A FEAR inkább nyomasztó, "fájdalmas" hangulatú játék. Mondjuk vannak ezek az ugrabugráló őrültek, amik néha tényleg a frászt hozzák rám.Egyébként most már vége a bányás résznek, helyette utcai harc zajlik. Ez a rész nagyon tetszetős eddig!
Talán most sokan meglincselnének, de én Within Temptationt hallgatok közben és baromira feldobja a játékot. Annak ellenére is, hogy a hangulat egyik fontos elemét adják az apró zörejek, sikolyok, morajlások, meg sejtelmes háttérmuzsika. -
Sirandrish
legenda
a Within Temptation az jófajta zene..bár egy ilyen játéknál valóban nem kéne hallgatni szvsz..
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #422 üzenetére
De amikor a romos utcákon osztod az áldást a lépegetővel..na oda pont illik!
-
Sirandrish
legenda
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #424 üzenetére
Én szoktam kísérletezgetni olyanokkal, hogy adott játékhoz milyen zene passzol... időnként kifejezetten keresem az abszolút össze nem illő dolgokat, pl. Assassin's Creed alatt technot, vagy éppen valami zombis game alatt operát hallgatni... Néha meglepő módon feldobja a légkört és teljesen megváltoztatja a játékélményt... nem feltétlenül rossz értelemben!
Bár az igaz, hogy a FEAR 2-őt mindenképpen végig kell vinni legalább egyszer "alap" hangokkal is, mivel az szerves része az egésznek.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
hát hang nélékül szvsz nem lehet megijedni se rajta..pon az a lényeg hogy megy végig az a nyomasztó hang aztán egyszer csak kraccs ésatübbi
-
Croft-21
őstag
Az komoly. Tettem fel Fear 2 gameplayt you tubera és ezt kapom:
This video has been removed due to terms of use violation. Vagyis ez a videó el lett távolítva felzaklató tartalom miatt
Holott egy csomó FEAR 2 videó van a you tubeon -
Croft-21
őstag
Én ACre Evanesence-t próbáltam ki
-
keIdor
titán
válasz Sirandrish #409 üzenetére
Új a játék, nem tudom mire képes, meg ez is csak egy tipp... próbálkozz a beállításokkal.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Sirandrish
legenda
egyáltalán nem zavaró..fraps nélkül játszottam és észre se vettem az ingadozást..az meg hogy 30fps-re esik nem érdekel míg nem akad..és nem akad
-
v!ct0y
veterán
De várom már a pénteket
-
brownus
veterán
válasz Sirandrish #413 üzenetére
most jutottam le egy barlang szerű garázsba!? itt meg is öltek párszor, szóval ki is léptem mert felcsesztek
-
Sirandrish
legenda
én majd nemsoká tolom szerintem
Remélem keményebb lesz mint az elejeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
aranyszőrű
csendes tag
Hát én már az elején majd beszartam a repülőn, amikor Alma lefejelt. A Barracudám a fejemen maxon, felfodrozta az agyvizemet is. Aztán belépett a csajom, és fényt kaptam balról, majdnem kizavartam, h a faszt ijesztget
-
Sirandrish
legenda
válasz aranyszőrű #439 üzenetére
ez mi hogy maxon? maxon a hangerő? azt azért megnézném ki tolja max hangerőn..annyiszor olvastam már de mindig csak röhögök..nekem egy szar fülesem van de megsüketülök fél hangerőn is..zenét sem hallgatok rajta maxon nemhogy gamet..
-
Pala
veterán
Game completed!
Nem volt rossz, bár a végefelé már csak esztelen hentből meg kapcsolók nyomkodásából áll az egész.
-
-
Pala
veterán
válasz Sirandrish #442 üzenetére
Kb. olyan hosszú lehet, mint az első rész. Talán egy kicsit rövidebb. Viszont a játék utolsó harmada már tényleg csak lövöldözés, még az ijesztős részek is elfogynak. És sajnos a para is, ami az elején még egészen megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
válasz Sirandrish #442 üzenetére
Sokaknak a multi lesz a lényeg
-
Sirandrish
legenda
válasz Richter36 #444 üzenetére
nekem multira marad a cod4..ez csak a single miatt érdekel
Pala: értem..akkor nem egy nagy show ezekszerint..
-
Pala
veterán
7 óra kb.
Manapság ez a divat. Elakadni egyszer sem sikerült benne, bár vannak olyan helyek, ahol elsőre talán nem egyértelmű a továbbjutás, de két pislantás és máris világossá válik.
Engem inkább az zavar, hogy a végefelé teljesen lehanyatlik a játék hangulata.Sirandrish: azért nem szentírás, amit mondok, ez csak a saját véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
aranyszőrű
csendes tag
válasz Sirandrish #440 üzenetére
Felesleges röhögnöd, én azon röhögök mindig, hogy valaki gagyi fülessel hallgat zenét vagy játszik. Érdemes kipróbálnod minőségi fülessel, de úgy, hogy az egérfingtól is bekáka legyen. Sokáig nem lehet bírni, ráadásul egy ideig kicsit fura a való világ és a zajai, de mindenképpen hatásos
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest