Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Engem nem a doki oltott, hanem ránézésre egy asszisztens. Csinosabb volt, mint a doki sokkal. Maszk nélkül, rendes ruhában szerintem egy korrekt milf, vagy kicsit fiatalabb is.
EÜben azért elég sokan mozognak, akik injekcióznak, ez sem volt másabb.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
Bujdy81
aktív tag
Erre pár gondolatot tudok írni hozzáfűzésként:
- USA-ban vannak olyan épületek, ahol 30-40-50, egymástól független beléptető pont van, olyanokba simán lehet oltópontot kialakítani tucatjával. Van megfelelő parkoló is hozzá. Úgy hívják, hogy stadion. Bárcsak nekünk is lenne pár...
- EÜ szakszemélyzet kb. csak a szúráshoz kell. Ha kicsit jobb lenne a közhangulat, jobb lenne a bizalom az ország vezetése felé, akkor mondhatta volna azt Viktor, hogy "emberek, kell nagyon sok önkéntes az oltópontokra és akkor előbb leszünk túl rajta!" és tódult volna a tömeg. Én is. -
NauTiLUS_HUN
tag
Jahno, ha vérvételhez nem kell orvos (lásd véradás), akkor ehhez sem kell. Engem sem orvos oltott. De mondjuk az oltási cetlit dr. Nagy Bendegúz pecsétjével látták el. Nem láttam férfit ott ahol pecsételtek
Orvos akkor kell, ha oltás után rövid időn belül komplikáció lép fel. Azt ne egy nővér oldja meg, ha lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest