Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz Vodike #51803 üzenetére
Itt matol offoltak a tomegkozlekedest. Lehet otthon maradni. Jo dontes.
Ez kellene Budapesten is. Nincs jarkalas, nincs fertozes a jarmuveken. Aztan 2 het utan ujragondolni.
Nem az elso ajtonal lefalazni a buszt a aofor erdekeben, ne is jarjon a busz.
Nem kell fertotleniteni, nem fertozodik meg a lakossag az utazas soran.Pont ahogy megirtam par hete. 2 hetre offolni az egesz vilagot (utazast globalisan betiltani), betegeket begyujteni, aztan utana minden mas mehet tovabb. Igy idoben szettolva biztosan szarabb lesz. Mindenkinek. Elhuzodo valsag sosem jo.
Eddig olaszok voltak szarban, most jon az angolok/spanyolok es sok mas orszag is.
Nalunk 200 koruli fertozesrol van hir, de lassan atallnak az olasz mintara ahol csak a betegek szamat teszik majd kozze.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz Vodike #51803 üzenetére
Nem ertem hogyan lehet egy nep ilyen szinten beleszaros mint az osztrak es az olasz.
Itt jarkalnak, itt turistaskodnak, mintha mi sem tortent volna.(Mondjuk magyar politikusok detto. Neveket nem emlithetek, de meg tegnap is volt az erkezesi listan ismert nev).
Az alabbi beszelgetesnek fultanuja voltam penteken (osztrak vendeg):
- at lehet menni Horvatorszagba?
- a hataron ellenorzes van, csak az ott lakokat fogjak beengedni hamarosan. Nem javasolt a belepes. Lehet, hogy nem engedik vissza ha barmilyen tunetet eszlelnek onokon.
- nem baj, megprobaljuk. Megyunk a Stari Podrumba (ami egy hires etterem).[ Szerkesztve ]
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest