Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz npera #147794 üzenetére
Panára ott a 7.5mm RokinonSamyang meg a kicsit hajlításmentesebb Meike, ami Grillonak is van.
10mm-t nem próbáltam, mert a végén még a táskámban maradna. Az lehet még szűk is és többet várnék.
Ez klasszikus kép, ahol Panán a 7.5 volt és kellett volna több mindenből. Főleg oldalra, mert miért ne. Canonos haver ejött egy darab 24-105el, szóval túra elején odaadtam a nagylátóm és nap végéim nem is láttam többet, akkor egyik srácnál volt valami ultra nagy Laowa, de azóta betáraztam FFre is 14essel occsón, meg mindenfélével és itt, ilyen körülmények közt lehet összehasonlítani, amit szeretnénk:
Annak ellenére, hogy örülök, mint majom a farkának mert elve ha elmegyek és fotózni sem lehet akkor is jó lenne, így képem van akkor az még jobb, ha még jobb képem lenne teljes kör vezérlővel az még jobb lenne, nyilván Ilyenkor van összehasonlítási alap, Levente az egyik túravezető csajt kábította, Attila meg belenézett egyik cuccba és másnap meg is vette a még kisebb gyutávot. Kinek mi. És megcsináltuk filmre, lukkamerával is, de szerintem ezeket láttad. El voltunk, mint az átlag óvodások:
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest