- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz Jahno #124481 üzenetére
Ha rendes helyre vitted, akkor némi pénzet kaptál érte... vagy ilyesmit.
Én anno kategorizáltam, alaplap, vinyópanel stb. egy doboz, memória másik doboz, ezüst lábú memória+sip ramok egy másik, CPU szintén... aztán megnéztem egy átvevő oldalát, és még pár másik doboz megtelt szelektíve, és jobban jártam, mintha egyben lett volna.
Anno 300K körül összejött. Igaz, nem kevés trágya gyűlt össze...Ma "nekiálltam", hogy összerakom a dzsolysztikket, de nincs 28as fúróm. 25ös van 24es helyett, meg valami 30as akadt. Körkiszúró fűrész izéből meg 32es a legkisebb. Keresek idehaza egy bontatlan csomag Lidlis forstner fúró csomagot, hátha abban van, meg volt egy fémcsigafúró szett is, de egyik sincs kéznél... lehet, lenn van a pincében, oda meg lusta voltam lemenni. Szóval odáig eljutottam, hogy egy irányító karnak fúrtam lukat, meg a rögzítéshez használatos 4 másikat is kifúrtam, meg rögzítettem a kart. Mindezt egy laminált parketta lapba, mert jó ötletnek tűnik (ez a kezdet).
[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest