Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz chris-77 #8271 üzenetére

    Végülis csak egy 16 éves Francia meg egy 12 éves Svéd márkaszervizben karbantartott autóm van, meg a ridegtartásban raktár/tyúkól funkciót betöltő Honda Jazz. Utóbbit túszul ejtette a biztosító, mert véletlenül kitörölték a rendszerből, amikor a tulaja elhúzott az országból, és habár ő nem szólt a biztosítónak semmit, forgalomból sem vonatta ki az autót, de a biztosító proaktívan intézkedett, ezért egy évnyi fedezetlenségi díjat kéne befizetni, hogy újra biztosítani lehessen, hogy el lehessen vinni vizsgáztatni.
    Avagy kis vitatkozás után elismerte a biztosító, hogy itt hibáztak egy nagyot, és mégsem kell fedezetlenségi díjat fizetni, nyomnak egy undo-t, és visszatákolják a rendszerükbe az autót, amit már úgy látnak, mintha eladta volna a tulaja, és nem is értik, és biztos, hogy megvan az autó, és ott áll a ház előtt, nem adta el tényleg?
    A túlvégen nagyjából a level 1 ügyfélszolgálatos headsetjére kívülről rásimuló middlemanager oszlatta végül fel az ottani fejekben a ködöt, és jutott kompromisszumra.

Új hozzászólás Aktív témák