- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Nem azt írtam, hogy számomra a multiról szól, valamit benéztél. Az emberek 99%-a szerint arról szól.
Vagy ezt is én találtam ki? A köztudatban úgy élnek, hogy belső nézetes, többjátékos shooter.
Semmiféle egyéni preferenciáról nem beszélhetünk, van olyan CoD, amibe több mint 1000 órát raktam, van összehasonlítási alapom, nem az internetről gyűjtöm be az infókat.
A grafikára nem térek ki, aki játszott már velük, az látja a különbséget.
Nem, nem várom, hogy alkazmakodjon hozzám a világ, én arra használom ezeket, amire kitalálták őket, tolom a multit.
Arról én nem tehetek, hogy valaki megvesz 60 euróért egy multis játékot, de csak a 4,5 órás kampányt nyomja.Ja: a BF4 single tényleg egy rakás szar volt, kinlódva toltam végig, több hónap alatt, pihenéskepp az online ütközetek közt.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest