Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz HS 2142 #9908 üzenetére

    >Ennyiért legfeljebb ügyes tradeléssel tudod megszerezni.

    Az ügyes tradeléssel is vigyázni kell. A csere után 3 (!) héttel vette el az Inventory-ból a Steam a Skyrimet.

    Első körben azt mondták, hogy a kiadó kérésére letiltották a termék CD kulcsát. Az Inventory-ban. Ahol az aktiválásig nem is jelenik meg a kulcs.

    Második körben kiderült, hogy ajándékba kaptam, és az az eredeti vevő visszavonta a kifizetést a banknál. Én meg így jártam.

    Harmadik körben kiderült, hogy mégiscsak cserébe kaptam. Megadtam a csere összes adatát, körülményét (dátum/idő/résztvevő felhaszálók _(id64-el is), termékek). Viszont kiderült, hogy én vagyok a hibás, hogy a Steam Traden belül egy nem megbízható személlyel cseréltem, egy olyan terméket amit előzőleg a Steam Store és Steam Trade gond nélkül elfogadott. Tehát nekem tudnom kell, hogy az illető megbízható és a termék nem lopott. Mondjuk, akkor ők mégis mit csinálnak? Ja, és ez volt az utolsó alkalom, hogy ezt büntetés nélkül megúsztam, legközelebb már következményei lesznek a hasonló cselekedetnek. lol

    A lopott terméket letiltották, majd az eredeti állapotot nem állították helyre. Szóval buktam egy Skyrimet, a másik meg legyen boldog az eredeti MW3-al. Ügyes.

    Negyedik körben közölték, hogy az ajándék termék csalás útján lett kifizetve, ezért eltávolításra került az Inventory-ból. WTF?

    Ötödik körben küldtem képernyő mentést is a cseréről (figyelem! a 3. körben ugyanezeket az adatokat már lertam, csak nem küldtem képet!). 28 óra múlva visszakaptam az Inventory-ba az MW3-at, tradable státusszal (ahogy volt). Öröm a köbön! :D

    Ja, és mindez ugyanazon a hibajegyen! Szóval az összes előtörténet végig olvasható volt. Most vagy értelmi fogyatékosok dolgoznak a Supporton vagy tényleg robotok adnak automata válaszokat az üzenetekben szereplő szavak alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák