- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz djculture #68075 üzenetére
Nyári leárazásban 5€-ért jó lesz, annál olcsóbban a régit se lehetett megvenni dobozosan, meg az úgyse megy jól modern gépeken, digitálisan meg nem tudom, volt-e valaha. Egy teljesen új motor persze nem lenne rossz, vagy legalább a 3. részét alá tolni, de ott van, hogy a modelleket, textúrákat akkor is teljesen újra meg kéne csinálni. Nem láttam még az AoE2-őt, hogy a HD felbontáson kívül kapott-e még valami minimális ráncfelvarrást. Az AoM-nál láttam, hogy a víz pl. új.
AoE2-ben amúgy benne van a The Conquerors is?Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
- Seagate 1TB 2.5 " HDD (100/100) és 2x4gb DDR4 laptop ram olcsón eladó!
- RUCKUS ZoneFlex R500 Acces Point
- LENOVO LEGION 5 / i5-10500H / 256+512 GB SSD / 16GB / Geforce RTX 3050Ti 4GB
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs