- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
[balu]
tag
válasz lordjancso #5102 üzenetére
Paypal segítségével lehet.
-
SenorGrande
senior tag
Nincs PayPal-om. Nem lesz akciós Mafia 2-m. . .
Jól tudom, hogy regisztráció után csak pár nappal lehet elkezdeni használni? (PayPal)– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
po1son
addikt
Az lehetséges, hogy megveszem giftként a játékot (Mafia 2) és utána az új steam beta rendszerrel eltudom cserélni másik játékra?
Melyik a jobb Moneybookers vagy Paypal? Melyik vesz le kevesebbet?
Várom a segítségetekSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
[balu]
tag
válasz SenorGrande #5106 üzenetére
Nem kell regisztrálni, csak azon keresztül fizetsz bankkártyával.
-
chatran
őstag
Gamersgate-nél szabadon el tudom dönteni, hogy euróban vagy fontban akarom megvenni?
-
SenorGrande
senior tag
Köszönöm, így már más!
A Moneybookers is így működik?
Ez engem is érdekelne:
Melyik a jobb Moneybookers vagy Paypal? Melyik vesz le kevesebbet?(#5107) po1son
Tudtommal szó sincs játék csere-beréről a Steam-en, csak játékbeli cuccokra lesz igaz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
válasz chatran #5109 üzenetére
Igen. Ha a com-os oldalra mész, euróban fizetsz, ha a co.uk-re, akkor fontban.
(#5107) po1son a PayPal fizetésnél tőled semmit nem vesz le, a Moneybrookers-t nem ismerem.
És csak olyan játékokat cserélhetsz Steam-en, melyeket eleve giftként veszel magán a Steam-en. Ha egy termékkulcsot regisztrálsz, az nem gift lesz![ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
po1son
addikt
válasz SenorGrande #5110 üzenetére
Pedig lehet cserélni. [link]
Csak azt nem tudom, hogy ez csak a steam-en vásárolt gift játékokra igaz-e?![ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Balazs_
senior tag
AION most csak 5€ Steamen!
-
[balu]
tag
Minecraft kettőt kapsz egy áráért promo a hétvégén: [link]
-
wesker24
senior tag
válasz Balazs_ #5124 üzenetére
Ez milyen játék ?
Azt tudom hogy MMO de jó játék ? Játszott már valaki vele ?
Meg ez nem fizetős játék ? Mert azt olvastam hogy ez havi díjas játék !
Vagyis ha most megveszem 5 euroért fizetnem kell érte minden hónapban
x összeget hogy játszani tudjak vele ?I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
tjb007
nagyúr
-
wesker24
senior tag
Akkor felejtős nem ér az egész annyit !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Greed Corp -67% 3,33 Euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Greed Corpból van dobozos? Amúgy nincs semmi baj a hozzáállásoddal, de így rengeteg jó játéktól elesel, mert van, amelyiknek eleve csak digitális változata létezik, ill. egyre többet kötelező regisztrálni Steam-en, vagyis a nélkül nem fut.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Amantius
senior tag
A GamersGate-en nem lehet bankkártyával fizetni? Vásárolt már ott valaki?
Nagy gáz, kis szerencse!
-
AlexWolf
senior tag
Gamers Gaten nem kell paypal, én simán kártyával vásároltam.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Niczo
senior tag
A King's Bounty Platinum €1.87 a Gamersgate-en. Eléggé ajándék jellegűnek tűnik.
Steamen vajon be lehet regizni?Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok