Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz Rent #30210 üzenetére

    SimCity
    Úgy nézz ki valóban hiányzik az angol nyelvre való átállítás lehetősége a Magyarországon kapható példányoknál. Nálunk kizárólag orosz, lengyel és magyar nyelven lehet játszani a játékkal.

    Ha valaki mégis angol nyelven szeretne vele játszani (vagy éppen német, francia, spanyol nyelven) akkor a neten lehet találni ilyen nyelvi csomagokat. Persze ezeket minden patchnál kézzel kell frissíteni. És persze meg kell küzdeni az Originnel is. A nemzetközi és az orosz változat más azonosítószámon van nyilvántartva. A nyelvi fájlok bemásolása után érzékelni fogja a rendszer, hogy a fájlok és a kulcs nincs összhangban, nincs licencünk a telepített változathoz.. A játék újbóli megvételére szólít fel. Persze ezt is meg lehet oldani.

    A Balti országokban ugyanezt a változatot lehet kapni. Ezt kb. olyan mintha Magyarországon egy román, szlovák, horvát nyelven játszható változatot lehetne kapni. :W

    A nemzetközi változat helyzete sem teljesen kerek. Van aki megvette az UK-ban a játékot. Magyar nyelvre van állítva az Origin kliense, de telepítésnél mégis az angol nyelvű változatot töltötte le az Origin, és a programon belül sem sikerült olyan beállítást találnia amivel magyar nyelvűre tudná állítani a játékot.

Új hozzászólás Aktív témák