Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    TBT + Crus:

    Mind tudjuk, hogy a Windows 11 csak egy (korábban nem így ígérték, ugye) lépcsőfok a W12 előtt.
    Részemről erősen kizárt, hogy erre a régi gépemre feltoljam ezt a még mindig problémás renCert és támogassam a teszteléssel a W12-őt, ami... remélem nem lep meg senkit ... nem az utolsó Windows lesz, amit a 11-esről is mondtak...

    Ráadásul, én is úgy vagyok már ezzel, ahogy Bálint: fog a franc akár csak 5 perces telepítéssel (SSD-ről SSD-re, vagy pendrive-ról SSD-re) is foglalkozni délután 5 és este 9 között, meg a szükségtelen bloatware-ek kiirtására, a "setting"-re és végül a saját kívánt szoftverekre időt pazarolni, amikor azt a 1-1,5 órát egy laza kikapcsolódással is tölthetném... hétvégén is... mert akkor sem akarok W installozni.

    Pedig (röhögni fogtok): nekem is van genuine (és így érintetlen) MS 11-es képfájlom (a szokásos módszerrel tőlük beszerezve), és van az amcsi srác által integrated is, ami kifejezetten ki lett herélve + opcionális szoftverekkel megpakolva.
    Csak tudnám minek :) - talán egyik nap elkapott a hév.

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák