Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #142351 üzenetére

    Semmi bajom Bella Ramsey-vel. Komolyan. Ott volt a GoT, hozta a kötelezőt. Bejelentette, hogy már nem she, hanem they. Lexarom. Érdektelen. Ettől még abszolút alkalmas BIZONYOS szerepekre. De, hogy nincs olyan univerzum, ahol Ellie-t egy olyannal játszatom el, aki kicsit sem hasonlít rá, az biztos. Számomra egyszerűen érthetetlen, hogy Joel szerepére direkt kerestek egy olyan arcot aki nagyon is hasonlít rá, de a másik főszereplőre már direkt nem. Miközben a rajongók már jóval korábban jelezték, hogy kiknek örülnének. Letojták. Mert hát kiből másból is lenne pénzük, mint a rajongókból, így le is kell őket tojni...

    A ND, anno Ellie-t szándékosan úgy alkotta meg, hogy egy totál átlagos lány legyen, kicsit azért bájos, kedves jellemzőkkel. Riley is telitalálat volt a DLC-ben.
    Ellie esetében semmi extra, de pont ettől lesz nagyon szerethető karakter az 1. részben. A 2. részben cirka 5 évvel később, már felnőtt nőként, dettó nem egy kalácsképű rém, de nem is egy topmodell. Olyan karakter, aki pontosan passzol abba a közegbe és nem azzal foglalkozik, hogy letörik a körme, de nem is egy Abby-féle ukrán díjbirkózó.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák