Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz i2k #141212 üzenetére

    Viszont aki olyan "minden sarokba benézek" megátalkodott barom, mint én, az bizony seperc alatt kiszúrja ezeket a spórolásokat. Nem mondom, hogy egy Naughty Dog nem spórol, de az időben előre haladva és megnézve a játékaikat még a legelvetemültebb szögekből is nehéz őket lebuktatni. (Lehet, de nem egyszerű.)

    Azért drukkolok ennek a technónak, mert nem kell 1 millás kártyát vennen ahhoz, hogy egy modern játék esetében 4k 90-120-at is átéljek, úgy, hogy az összkép gyönyörű!

    Igen, ez egy illúziógyártás a kezdetektől fogva. Azt hiszed egy szöveg scroll pl. nem ősrégi trükkökkel készül, hanem oda van renderelve valami Times New Roman félkövér 24-es betűmérettel? Tudom, hogy tudod, hogy nem.

    A cél az, hogy bevedd amit látsz. Hogy átérezd, hogy élvezd, hogy jól szórakozz, az összhatás, az összkép számít. Hogy az mennyi trükköt tartalmaz? Valójában ez nem fontos.

    Ezzel az erővel morgolódhatnék, hogy egy modern játékban a karakter emésztőrendszere nincs kidolgozva, így ha széttrancsírozza egy bomba, akkor még mindig csak egy vázat látok, amire fel van húzva a textúra. Elég? Elég hát.

    Elhiheted nem fogadom el a hardver árazásokat, de nem tudom mit tenni. Vagy akkor teljesen konzolos leszek és viszlát PC gaming. Az meg, hogy drága, az ebben a nyomorult országban nyilván gyomorszájon vágó történet, de alig pár 100km-re nyugatabbra a pék 2 millát visz haza és röhögve megengedheti magának a 4080-at...

    Ha lesz időd pattanj fel egy buszra/vonatra és gyere el, ebéd is lesz ígérem. Aztán akkor a saját szemeddel majd itt eldöntöd, hogy van-e DLSS-nek értelme. (Most azt én továbbra is elengedem, hogy ezek a mai fejlesztők, már nem azok a fejlesztők, mint anno a hőskorban.)

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák