Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Moby #140692 üzenetére

    Sok múlik rajta igen és a mobok szétszabása elég élvezetes volt. Persze nem történet nehézségen, az úgy egy nagy büdös semmi.
    Nem hiszem, hogy a GoW Ragnának meg kellett volna újulnia, hiszen ez naaagy történetet regélt el, ezúttal is a norvég mitológiában. Korábban meg a görögben. Azt vártam a Ragnától, hogy folytassa Kratosék történetét és ezt maradéktalanul meg is tette.

    Az objektivitást arra értettem, hogyha tömegek gondolják azt, hogy valami nagyon jó, akkor azokban az értékelésekben objektív szempontok és érvényesülnek. Mert bár nem lehet centivel meg patikamérlegen lemérni a Ragna pozitívumait, de az art, karakterek, történet, szinkron, gameplay, zenék, kezelhetőség, azok objektíven szemlélve sem éppen gagyik, meg hát van is mikkel összevetni.

    HZD FW egy hibásabb koncepció, egy nagy telef0sott térkép, activity hegyekkel, respawnoló robodínókkal, értékelhetetlen melee résszel és egy borzalmasan elnyújtott történettel. Nem igazán vannak benne drámai, vagy meglepő fordulatok, az érzelmekre max akkor hat, amikor frusztrál és még artban sem túl acélos. Sok sebből vérző játék, míg a GoW Ragna nagyon is egyben van, jól működik benne minden.
    Nyilván megértem, ha valakinek nem tetszik. Nekem pl. AC Origins nagyon tetszett az egyiptomi témaválasztás miatt, mások meg gyűlölik pont emiatt.

    A Miles az egy megfelelési kényszer, meg nem kevés woke propaganda. ~12 éves csak maga a karakter, ami a cartoon scenében csecsőmenek felel meg kb.
    Ettől még lehetne a játék kiváló, de nem az... na arra tényleg rá lehet dobni a DLC jelzőt, hiszen rövid is. Hozzá képest a GoW összehasonlíthatatlanul többet kínál.
    No meg ha van már egy Peter Parker, akkor borzalmasan kontraproduktív kilökni, majd behozni helyette valakit, csak azért, hogy az afroUS közösségnek megfeleljenek. Már annak a közösségnek, akik amúgy nagyon is szeretik és elfogadják Peter Parkert...

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.

Új hozzászólás Aktív témák