- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
válasz #75912448 #30828 üzenetére
Ismét egy hasznos adalék! Köszönjük!
(#30830) Mezga Aladár
Kicsivel több, mint 1 évig használtam a Popcorn A400-at. Nagyon szerettem, annak ellenére is, hogy amikor megvettem a rajta lévő FW egyenlő volt a kukával. Aztán hál' Istennek nem kellett sokat várni, mert 1 éve megérkezett rá a ráncfelvarrós FW, aztán újabb és újabb FW, ami még inkább hozzá járult a "komfortérzetemhez". Aztán valami történt... Nem tudom, hogy mi, de nagyon rapszodikusan viselkedett olykor. No, semmi elviselhetetlen "bug" nem került a kezeim közé (mint másoknak), de mégsem olyan volt, amilyennek lennie kellett. Időközben befutott a vetítőm is. Remek volt rajta a Popi képe, de már akkor tényleg idegesített 1-2 dolog. Egyszer nagyon stabil volt a rajta lévő FW, egyszer pedig nagyon gyenge. Érthetetlen. Próbáltam és akartam is több esélyt adni neki, de már nehezen tudtam elviselni ezeket. Pl. amikor bekapcsoltam a vasat, kb. 4 percet kellett várni, amíg üzemkész állapotba került. Vagy amikor néztem egy filmet és beletekertem, akkor magától újraindult, vagy beszélhetnénk arról is, hogy milyen lassú az egész. Ezektől függetlenül kitartottam mellette sokáig, de már többre vágytam, stabilabb eszközre és olyanra, amiben nincs akkora kézmegkötés mint a Popinál. Most már bátran kijelenthetem, hogy nem bántam meg, hogy váltottam HTPC-re.
(#30831) regger
Pontosan!
(#30832) Mezga Aladár
"Az extrém lassú-t cáfolnám, tény egy mostani htpc reakció ideje sokkal jobb."
Megkérdezlek majd 5 hónap múlva is!
(#30838) Mezga Aladár
Kit érdekel?
(#30847) regger
Úgy gondolom, hogy nem lehet minden teljesen beállítani pár óra alatt. Szerintem kell 2 hét mire minden beáll és azt mondhatom, hogy most már úgy működik, ahogy szeretném.
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.