- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Szia!
Én is nézegettem SSD-ket e-bay-ről. (Nekem 901-esem van 4 és 16-os SSD-vel, nem a kompatibilitás miatt írok!)
A probléma szerintem az az írási sebesség! Az én eeePC-ben kipróbáltam a 16-os SSD-re telepíteni XP-t, attól függetlenül, hogy sokaktól olvastam, hogy lassú. Gondoltam, nem gond, kivárom. NEM! Használhatalanul lassú! És ekkor gondolkodtam, hogy e-bay-ről veszek egy 8-as vagy 16-os SSD, pont Kingspec-et. Próbáltam teszteket keresgélni, mert azért az te is gondolhatod, hogy az e-bay-en megadott specifikációk nem mindig fedik a valóságot.
Tehát az biztos, hogy a megadott 80-90 MB/sec írási sebességek nem igazak! Az általad linkelt oldalon pont 25-53 MB/sec van megadva, és viszonylag korrekt, mert a tesztprogramot is leírja, tehát kisebb a rizikó, de megvan. Egy igazán jó SSD valóban drága, többe kerül, mint maga egy használt eeePC.Üdv: g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest