- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJ.
tag
válasz olasz69 #56636 üzenetére
Nyilvanvaloan nem fogok tudni megegyezni az eladoval, igy be kell vonni majd az ebayt. Mar mem tudom igazabol mit gondoljak... Mivel tudnek meg vedekezni es ervelni?
Az a baj, hogy az eladonak is nyilvanvalo, hogy az atcsomagolasnal tunt el a telefon... Most mar csak az aggaszt, hogy ilyenkor nemtudom kie a felelosseg. A GSP vallal barmit? -
LJ.
tag
válasz olasz69 #56640 üzenetére
Egyedül ez a blokk van a feladásról. Súly adat nincsen, csak arra emlékszik, hogy kb 400 gramm volt.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/3040265/iphone5s-postage-receipt.jpg
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz olasz69 #56843 üzenetére
Nyilván erre van esély, ahogy a belföldre feladott levél is el tud tűnni. A szállítócég minden esetben a posta lesz, ha ingyenes szállítás. Megkapni megfogod, ha nem, akkor védelmet nyújt első körben az Ebay, ha ott nem jutsz dűlőre, akkor pedig a Paypal is véd...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
havri1
félisten
válasz olasz69 #56841 üzenetére
Szeptember 21-én rendeltem egy órát, ingyenes postával, nyomkövetés nélkül. Mai napig semmi, okt 20-án járt le az eladó általi határidő.
Thank you for your inquiry.
We are very happy hearing from you.Your ordered items has been shipped out on Sep 20 by standard international shipping of Japan Post without tracking number for the purpose of providing lower price for the customer.
(You can see the record of departure date at your 'My ebay' on ebay.)Normally, even the standard international shipping is required the arrival period for 2~5 weeks from Japan to Hungary.
It depends on air plane vacancy and traffic condition. (It is beyond our power.)In case of Hungary, we often see some delay, but we believe your ordered item is still on the way.
We do understand you are worry about its certain arrival in your hand in safe.
However, we know that your ordered item will be certainly arrived at in your hand by our huge experiences.We are very afraid, and we hope you wait for a more while time kindly.
If you can't not receive it after a few weeks, please tell us know without ebay, we will refund your whole money to your Paypal account.Your kind patience would be very much appreciated.
To our important customer.
Thank you very much.
Best Regards,Takayuki Hemmi (japanninja999)
Kidxile Co., Ltd. Osaka Japan- japanninja999
havri
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest